LOADING

Type to search

Inspiráció

Remélem tudod, hogy megérdemled *ezeket* a dolgokat…

Share

Remélem, hogy a jó dolgokat választod, remélem, hogy tudod, hogy megérdemled…

 

Megérdemled, hogy reggel, amikor belenézel a tükörbe és meglátod magad, olyan valakit láss, aki nem tökéletes és nem is szeretne az lenni.

Megérdemled az érzést, hogy amikor egy tökéletesre photosop-olt nőt nézel egy magazinba azt érezd, valódi vagyok és szép.

Megérdemled, hogy szeresd a tested csupán azért, mert a tiéd, mert működik, mert megtesz mindent érted.

Megérdemled, hogy elfogadd a múltad, akármilyen hibákat is követtél el. Mindenki követ el hibákat, ez alól te sem vagy kivétel. De a tudat, hogy tanultál belőle a tiéd.

Megérdemled, hogy legyen időd megbírkózni a múltaddal, a fájdalmaddal, a gyászoddal. Bármennyi időbe is telik. Az életed a tiéd, az időddel te rendelkezel. Ha többre van szükséged használd.

Megérdemled a tudatot, hogy mindenkinek saját élete van, úgy nő, úgy fejlődik, ahogy neki megfelelő. Ne siettesd magad.

Megérdemled, hogy várd a szerelmet, és elfogadd, hogy olyan formában és akkor jön, amikor akar. Talán néha kilátástalannak tűnik a várakozás, de megérdemled, hogy ennek ellenére ne add fel.

Megérdemled, hogy tudd, az életed bármelyik szakaszában rádtalálhat a boldogság.

Megérdemled, hogy élvezd az életed akár társsal, akár társ nélkül élsz. Megérdemled, hogy süssön rád a nap, hogy a levegő, amit belélegzel tiszta legyen.

Megérdemled, hogy élj, úgy igazán!

Megérdemled, hogy észrevedd a szépséget, hogy megéld a csalódást, hogy gyászold a szép napokat, a régi barátságokat.

Megérdemled, hogy a napjaidban legyenek jó pillanatok, és azokat értékeld. Megérdemled, hogy megbecsüljenek, tiszteljenek, és szeressenek.

Remélem tudod, hogy megérdemled ezeket a dolgokat…

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *