LOADING

Type to search

Élem

Ezek a legszentimentálisabb csillagjegyek

Share
horoszkóp-szentimentális-szerelem

Ők azok, akiknek az érzelmek egy kicsit többet és mást jelentenek, mint az állatövi jegy többi képviselőjének. Szívük csordultig tele van, és ezt nem félnek kimutatni.

Halak

Egyáltalán nem meglepő, hogy a Halak helyet kapott a listán. Idealista, reménytelenül romantikus, és erős érzelmekkel rendelkezik. Amikor a Halakkal kapcsolatban a szentimentalizmusról beszélünk, akkor a kreatvitás is szóba kell, hogy kerüljön. Mert a Halak lételeme az alkotás, és minden olyan tevékenység amellyel kifejezheti a mások iránti érzéseit, és az is ő, aki képes attól is meghatódni, ha valakinek sikerül ugyanezt tenni vele. A Halak meg tudja ragadni a szeretet lényegét, és ez amilyen nagy benyomást tesz másokra, olyan sokat jelent neki is.

Rák

A Rák hihetetlenül szentimentális. Nem csak azért, mert minden érzelem az arcára van írva, hanem azért is, mert ő az az állatövi jegyek közül, aki tényleg szeret gondoskodni másokról és időt is szakít rá. Mindenki számára van egy szeretetteljes puha helye, mert a családját és a barátait mindennél többre értékeli, és ezt ki is tudja mutatni.

Bika

A kemény külső alatt egy igazán szentimentális és érző szív bújik. A Bika szereti gyűjteni az emlékeket és szereti kényeztetni a szeretteit olyan apró ajándékokkal, amelyekről tudja, hogy a másik örökké hálás lesz érte. Szereti, ha őt is az első helyre teszik, még akkor is, ha úgy csinál, mint akinek ez nem számít. De közben belül elolvad a gyönyörűségtől, ha a másik valami igazán romantikusat tesz érte.

Mérleg

A Mérleg nem fél a romantikus reményeitől. Valódi társasági ember, aki imád új emberekkel ismerkedni, de ha rátalál arra az emberre, aki iránt valami különlegeset érez, akkor minden figyelmét és imádatát odakoncentrálja. Arra vágyik, hogy levegyék a lábáról, és hogy a másik egy romantikus gesztussal bátran kimutassa az érzéseit.

Skorpió

A Bikához hasonlóan a Skorpió hűvösnek és távolságtartónak tűnhet, de belül forró érzelmek lobognak. Nem mutatja ki azonnal az érzelmeit és nem ugrik fejest semmibe, mert abban hisz, hogy a szerelemnek időt kell hagyni a kiteljesedésre.  Azonban mélyen megérinti, ha a partner bizonyítja, hogy oda tud figyelni rá, ha mond valami egészen szépet vagy úgy egyáltalán megmutatja sebezhetőségét. Mert ő is “happy end”-re vágyik, mint mindenki más.

Oroszlán

Az oroszlán vitathatatlanul a romantikus gesztusok bajnoka, aki időnként még hihetetlenül szentimentális  is tud lenni. Szeretné szerelmét megvédeni és érzéseit jelentőségteljesen kifejezni, de egyúttal elvárja, hogy ezt a partnere is viszonozza. Elolvad a gyönyörűségtől, ha valaki a kedvéért kilép a komforzónájából és egész életében emlékezni fog ezekre a pillanatokra.

Egyet értesz a listával?

 

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *