LOADING

Type to search

Inspiráció

Íme a horoszkópod februárra – készülj, mert izgalmas hónap jön!

Share

Elindult az év, és a lassú január után, úgy tűnik februárban felpörögnek az események!

Kos (március 21. – április 19.)

Fókuszáld minden energiádat és kreativitásodat egy bizonyos célra!

Nagyon jó, hogy az utóbbi időben olyan sok kreativitással áldott meg az élet, de egyszerre sok álmot próbáltál meg üldözni, így végül nem sikerült elérni őket. Ideje, hogy eldöntsd mi a fontos és arra koncentrálj. Hamarosan beérik a munka gyümölcse!

Bika (április 20 – május 20.)

Indulj az ismeretlen felé!

Mindannyian szeretünk a komfortzónák melegében és biztonságos közelében maradni. De neked Bika, a 2022-es év lesz az, amikor kénytelen leszel elhagyni a sajátodat. Tedd meg az ismeretlen felé az első lépéseket, és meg fogsz lepődni, hogy ez milyen eredményes lesz!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Fejezz be azt a projektet, ami csak csalódást okoz!

Ahhoz, hogy némi előrelépést lehessen látni a dolgaidban, meg kell tenned, hogy választasz egyet közülük, és ezt teljesen végig viszed. Lehet, hogy néhány hónapig, vagy talán egész évbenfog tartani, de amikor végzel nagyon büszke leszel magadra!

Rák (június 21 – július 22.)

Végre eljött az idő, hogy magadra is gondolj, ne csak másokra!

Te vagy az állatöv abszolút segítője és ápolója. Mindenki hálás neked, mert mindig segítesz mindenkinek, és önzetlen vagy. Idén februárban azonban olyan dolgok várhatóak, hogy senki sem fog hibáztatni, ha most csak magadról gondoskodsz először, és aztán csak másokról. Tudjuk, hogy téged főként mások érdekelnek, de most legyél egy kicsit önző magaddal szemben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Képes vagy elfogadni a kritikát? Kiderül!

Tényleg el kell fogadnod végre, hogy ebben a világban nem mindenki van kedves véleménnyel rólad. Azonban ahelyett, hogy túlzottan elemeznéd és súlyosbítanád azt, amit néhány véletlenszerű személy mond rólad vagy a munkádról, vegyél mély lélegzetet és rázd le ezeket magadról.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ismerd fel, és fogadd el a kapott bókokat.

Tudod mit? Tényleg megérdemled az összes dicséretet, amit kapsz. Biztosítanod kell magadnak egy kis hitet, és hinned kell magadban végre. Az emberek elmondják, hogy szép vagy, esetleg kedves, és profi valamiben. Végre el kell hinned magadról, hogy többet érsz mint gondolnád, és hogy az előbb említett dolgok mind igazak rád!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az időd túlzottan értékes, hogy elpocsékold!.

Megérkeztél egy olyan pontra, ahol nagylelkű természeted felismerte, hogy nem kell mindig igent mondanod minden programra, kérésre, feladatra. Tanuld meg, hogy hogyan mondj nemet és teljes lesz az életed.

Skorpió (október 22 – november 21)

Legalább megbocsátanod meg kell, ha felejteni nem is tudsz…

Próbálj megszabadulni mindazoktól a haragot okozó emberektől, helyzetekről és frusztrációktól, amikbe az előző évek űztek.  Meglátod, hogy rájössz, hogy senki más nem érezhet helyetted, és ha neked rossz, akkor azzal csak magadnak ártasz. A megbocsátás gyakran az egészséges élet rejtett kulcsa.

Nyilas (november 22 – december 21)

Ideje megtanulod visszafogni a hirtelen véleményedet.

Az őszinteség értékes tulajdonság, de néha egy kis ártatlan hazugság jobb, mint egész úton hazafelé nem szólni egymáshoz, mert megbántottad a másikat. Nem kell kimondani mindent rögtön, néha jobb a véleményedet elzárni a fejedben a békésség érdeklében.

Bak (december 22 – január 19)

Ne égesd két végén a gyertyát!

Nagyon büszke vagy arra, hogy munkamániás vagy, és ezt értékelik a főnökeid is. Azonban a gyertya két végén történő égetése katasztrófához vezethet, úgyhogy figyelj oda. Töltődj fel, és pihenj! Az egészséged legyen az első, a többi megvár!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Tanuld meg látni a világot új nézőpontokból!

Túl hosszú ideig éltél a saját kis buborékodban Vízöntő. Sajnos nem maradhatsz ott örökre…! Próbálj ki új nézőpontokat, még akkor is, ha nem fogsz néha egyetérteni ezekkel az új ötletekkel, vagy éppen véleményekkel. De a lényeg, hogy bővítsd a látókörödet!

Halak (február 19 – március 20.)

Gondold át a kiadásaidat, és tervezz!

Keményen dolgoztál 2021-ben és megérdemelsz minden félretett forintot. A jövőben viszont fontos, hogy a megtakarításaidat jól kezeld, és fontos, hogy legyen egy terved ezekre. Dolgozz ki egy stratégiát, és ne térj el ettől. Bőven van időd még megtervezni az idei évet, a pihenést, a nyaralást. Vágj bele, és utazz, ha megengedheted magadnak!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *