LOADING

Type to search

Ez+az Főoldal

Így fog telni a február második fele – kicsit súgnak a csillagok!

Share

Lehetséges, hogy a korai tavasz picit összezavar bennünket? Meglátjuk mit mond a horoszkóp!

Kos

Talán már napok óta érzed, hogy lelazultál, kevésbé idegesítenek dolgok. Ez továbbra is így marad, képes vagy meglátni mindenben a jót.

Bika

A karácsonyi buliknak vége van, és kicsit úgy érzed elhanyagoltad a munkád. Pedig neked is jár egy kis lazítás! Minden esetre nagy energiákat fektetsz a munkádba és ennek meg is lesz az eredménye!

Ikrek

Hasonlóan a Bikához, nálad is a munkán a hangsúly, állandóan elfoglalt vagy, de nagyon élvezed, az újhold feltöltött energiával.

Rák

Úgy érzed nagyon kreatív vagy. Legszívesebben átrendeznéd (megint) az egész házat, festenél egy festményt, indulnál egy novella-pályázaton. Tedd meg!

Oroszlán

Egy konfliktus (baráttal vagy családtaggal) van az életedben, amit nehezen tudsz megoldani. Elképzelhető, hogy be kell látnod, hogy tévedsz. Távolodj el a problémától és kérd egy barát tanácsát. Mire a hónap véget ér, ez is megoldódik majd.

Szűz

Mindenhol jeleket és varázslatot látsz, úgy érzed spirituálisan fejlődésnek indultál. Ez így is van. Olvass és tanulj erről, ha érdekel, mert idén sok olyan dologra magyarázatot találhatsz, ami eddig ködbe veszett.

Mérleg

Jó hír, hogy idén már eddig is sok tisztítást végeztél, sok olyan embertől, dologtól váltál meg, ami lehúzott. Ez folytatódik most is. Kövesd a szíved, mert most hangosan beszél hozzád!

Skorpió

Nálad most az anyagiak vannak porondon. Lehet, hogy éppen megszabadulsz egy tehertől, vagy új lehetőség kopogtat, de egy biztos, jól fogsz dönteni. Ha bizonytalan vagy kérd ki egy tapasztaltabb ember tanácsát az anyagi kérdésekben.

Nyilas

A napokban eluralkodott rajtad egyfajta izgalom. Talán új szerelem van a láthatáron? Könnyen lehet! Ne várj tőle (egyelőre) túl sokat, élvezd a figyelmet, ami rád irányul! Lehet, hogy egy forró tavaszi flört kezdődik el!

Bak

Még mindig nem dőlhetsz hátra, hiszen rengeteg olyan dolog van folyamatban ami 100% figyelmet igényel. Lehet, hogy a munkád került veszélybe, lehet, hogy a kapcsolatod, de figyelned kell. Tudjuk, hogy ez nagyon frusztráló, de egy kicsit még tarts ki, és igyekezz józan döntéseket hozni!

Vízöntő

Rengeteget dolgoztál mostanában, és te voltál a barátaid támasza is. Az ő kedvességükből, a dícséretekből és ölelésekből rengeteget profitálhatsz, tedd el későbbre is. Az életed fókuszában most nem te vagy, de ezt nem is bánod, tele vagy energiával, szívesen segítesz másoknak.

Halak

Bízz a tapasztalataidban és a bölcsességedben, és ne bánd, hogy érzékeny hangulatban vagy. Ha úgy érzed, hogy meg kell hoznod, AZT a BIZONYOS döntést ne hamarkodd el! Van időd. Bízz magadban annyira, hogy tudni fogod, mikor kell lépned. Azonban ha eldöntötted, akkor lépj. Ne várj.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *