LOADING

Type to search

Élem

Jupiter a Halakban: ez vár rád a horoszkóp szerint ezen a tavaszon!

Share

A Jupiter, a terjeszkedés, a szerencse és az utazás bolygója és ez a bolygó a Halak jegyében marad egészen 2022 májusáig, így sok változást hozhat az egyes csillagjegyek életébe. Rád mi vár ezen a tavaszon? Mutatjuk!

Kos

Ezen a tavaszon introvertáltabb lehetsz, így több időt szeretnél otthon tölteni, ahelyett, hogy sokat járnál el, vagy állandóan a barátaiddal lógnál. Introspektívabbnak érezheted magad, és a mentális egészséged helyezed az előtérbe. Ez azt jelenti, hogy ténylegesen kijelentkezel a munkából este 6-kor és helyette inkább meditálsz vagy akár belekezdhetsz egy terápiába is.

Bika

Idén igazi társasági pillangó lehetsz. Sok időt fogsz eltölteni a barátaiddal, és akár újakat is találhatsz. Baráti kört építesz és kapcsolatot létesíthetsz olyan emberekkel is, amik a munkádhoz kapcsolódnak. Sok hasonló érdeklődésű embert találsz, de az is fontos lesz számodra, hogy hobbikört alapítsz pl: futóklubot, vagy könyvklubot.

Ikrek

Ez az év számodra a karrieredről fog szólni, kedves Ikrek. Ha állásokra jelentkezel, akkor azt tapasztalhatod, hogy sokkal könnyebben adódhatnak lehetőségeid most, hogy a Jupiter a karrier zónádban mozog. Több felelősséget és projektet kaphatsz, de előléptetés is kilátásban van. Sőt! Lehet, hogy megkapod végre azt a fizetésemelést, amiben reménykedtél. Ha úgy érzed, hogy elakadtál azzal kapcoslatban, hogy mit szeretnél csinálni, akkor légy optimista a karriered jövőre jó irányba halad.

Rák

Idén kitágítod a látókörödet. Összpontosíthatsz egy olyan új tantárgy elsajátítására, amely érdekel, amiben sokat olvashatsz és amivel újra visszaülhetsz az iskolapadba. Újragondolod a hiedelmeidet, és arra is rájössz, hogy korábban miért gondoltál egy bizonyos dologról másként, mint mások. Az utazás igazi belső utazás lesz számodra. Idén tavasszal lehet, hogy új helyekre is mész, ahol még sosem jártál.

Oroszlán

Idén jobb lesz a pénzzel kapcsolatos viszonyod. Lehet, hogy elkezded a költségvetésedet rendbe szedni, és végre megtanulhatod, hogy hogyan mondj nemet olyan dolgokra, amelyeket valójában nem kell megvenned. Megtanulhatod, hogy hogyan fektesd be a pénzed, ha egy nagyobb összeg áll a házhoz. A befektetéseid megtérülnek. A pénz mellett az intim kapcsolataidon is dolgozol, legyenek azok romantikus, vagy éppen családi kapcsolatok. Idén tavasszal megtanulhatod, hogyan kerülj közelebb az emberekhez.

Szűz

A személyes kapcsolataid rengeteget fognak növekedni ebben a negyedévben. Ha kapcsolatan élsz, akkor új mérföldkő érkezhet hozzátok (pl: eljegyzés). De az is lehet, hogy csak közelebb kerülsz a másik félhez, és igazán megismerhetitek végre egymást. Ha nemrég kezdtél randevúzni, akkor hivatalossá tehetitek a dolgot. Ez vonatkozik a barátságokra is. A baráti kapcsolataid fontosak lesznek a számodra, és szívesen töltesz a barátaiddal időt.

Mérleg

Idén tavasszal minden összejön a csillagjegyednek. Edzett leszel és egészsgesebben étkezel. Végre te is megszervezed az életed. Sok olyan dolog volt, amit eddig halogattál – időpontegyeztetések, szemét elrakása, gardrób kitakarítása – de most hirtelen úgy érezheted, hogy itt az idő, hogy mindent megtegyél és meg is fogod tenni. Itt az ideje, hogy kipipálj mindent a tennivalóid listáján.

Skorpió

A Jupiterrel elhozza neked a legjobb szezonodat, ami tele lesz kreativitással és romantikával. Láthatod, hogy a dolgok felgyorsulnak a szerelmi életben, és találkozhatsz valakivel, akivel tartós kapcsolatot köthetsz. Ha már kapcsolatban élsz, akkor újraéleszted a szerelmeteket, de az is lehet, hogy a gyerekvállalásra is igent mondtok. Sok kreatív energiád lesz, és ezt szeretnéd kifejezni a ruhatáraddal is.

Nyilas

Az otthonod és a családod fontos lesz számodra ebben az évben. Ha a költözésen gondolkozol, akkor itt az ideje, hogy új helyet keress magadnak. Most végre megkaphatod álmaid házát, vagy felújíthatod leendő otthonodat. Ahogy otthonosabbá alakítod a környezetedet, úgy egyre többet is töltesz otthon.

Bak

Ebben a szezonban igazi kommunikációs ajándékot kapsz. Az írás, a prezentáció és a nyilvános beszéd rendkívül jól fog menni idén tavasszal. Ha a közelmúltban kommunikációs nehézségekkel küzdöttél, akkor ennek vége. Most a Jupiter segít, hogy sokkal könnyebben elmondhasd, hogy mi van benned.

Vízöntő

Idén a képességeid fejlesztésén fogsz dolgozni. Elkezdhetsz tanulni olyan új dolgot, amellyel a jövőben pénzt kereshetsz. Ha vállalkozó vagy, akkor olyan mellékprojektjeid lesznek, amiken végre elkezded látni a sikert és elismerést szerezhetsz, a nem kevés pénz mellett.

Halak

Most, hogy a Jupiter belépett a házadba február 19-én 2022-ben nagy változások állhatnak be az életedben. Jobban odateszed magad, és nyitottabbnak érezheted magad. Ha szívesen fejezed ki magad, akkor itt az idő, hogy a stílusod is megváltoztasd, így végre megmutathatod magad. Sok figyelmet vonzol magadra most, és ez jó alkalom arra, hogy randevúzz új emberekkel, vagy egy új állást pályázz meg.

Ezt olvastad már?

Mit tartogat számodra a 2022-es év a *horoszkópod* szerint?

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *