LOADING

Type to search

Inspiráció

Az igaz szerelem soha nem kényelmetlen, szorongó vagy félelmet keltő …

Share

Egy idő után a folytonos izgalmat és kétséget fel kell váltsa a nyugalom és a kényelmes érzések.

A kapcsolat korai szakaszában folyton pillangókat érezhetsz a gyomrodban. A szíved kihagyhat egy ütemet, amikor megpillantod. Izgatottá válhatsz a gondolattól, hogy végre újra láthatod őt. De ez az intenzív érzés el fog múlni.

A szerelem kilengéseit felváltja a kényelmes, kellemes együttlét – és ez így van rendjén. Valójában ez egy gyönyörű dolog. Egy mérföldkő, amelynek elérése azt mutatja, elmélyült a kapcsolatotok.

Ha ezt érzed, nem kell megijedned. Ez nem azt jelenti, hogy mostantól minden unalmas és megszokott lesz.

Attól, hogy egy kapcsolat megszilárdul, még nem kell kivesznie belőle a szenvedélynek és az újdonságkeresésnek.

Az igaz szerelem olyan, mintha hazaérkeznél. Otthon érzed magad a párod mellett. Önmagad vagy, és nem kell semmit cenzúráznod.

És ha jól csinálod, ez az otthon nem válik egyhangúvá és unalmassá. Bele tudjátok vinni a saját személyiségeteket, és az életet egy hosszan tartó boldog hullámvasúttá tudjátok alakítani. Csak rajtatok múlik.

Tévhit, hogy egy párkapcsolat magától működik. Nem igaz. A pároktól működik. Ha a két fél azt érzi, hogy unalmassá vált a dolog, valójában ők mozgatták idáig ezt a folyamatot…

Tudom, nehéz ezzel szembenézni. Mert ez bizony felelősség. Azt mondani: igen, én hoztam ezt létre, ami körülvesz. Ehhez a szembenézéshez óriási erő kell. De gondolj csak bele! Ha nem ismered el a szerepedet ebben, hogyan tudnál változtatni?

Jöhet a következő kapcsolat, de ugyanoda fogod kifuttatni…

Egészen addig, amíg fel nem vállalod az erődet és a felelősségedet. Elsőre félelmetes, igen, de utána rájössz, hogy te irányítasz. És akkor… Na, akkor fogod megtapasztalni, mekkora energia és lendület lakozik benned.

Még valami…

A kényelmes nem egyenlő az unalmassal. Ha otthonra találsz egy férfi mellett, akkor természetes, hogy ezt a kényelmességet érzed. Olyan, mintha egy védett kikötőben lennél, biztonságban, elfogadásban. De tudnod kell, hogy innen bármikor kihajózhattok.

Együtt.

Az igaz szerelem megadja neked azt a szabadságot, amire vágysz. Önmagad lehetsz, ahogy mindig is szeretted volna. És együtt olyanná formáljátok a kapcsolatot, amilyenné akarjátok.

Lehet unalmas… De lehet kaland és folyamatos szórakozás is!

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *