LOADING

Type to search

Szépítkezem

Botox helyett peptid tartalmú kozmetikumok! Miért? 5+ 1 okot mondunk!

Share

Ha meghalljuk, hogy botox, filmsztárok szétcsúszott arca jut eszünkbe… Ha ráncainkat szeretnénk puhítani, akkor azonban kíváncsiak leszünk, hogy milyen újdonságok vannak a picon, ugye hölgyek?

Egyre népszerűbb összetevőnek számítanak a peptidek, melyek közül kiemelkedik az Argirelox peptid, amelyet fiolába zárt Botoxként szokás emlegetni. Nem véletlenül: egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően valóban látható eredményeket nyújthat rendszeres használat mellet.

De mik is azok a peptidek?

„A peptidek rendkívül könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, hogy alapjaiban befolyásolják a sejtek működését. Vannak olyan peptidek, amelyek a kollagénszintézist stimulálják, vagy a ránctalanítást emelik még magasabb szintre és van az Argirelox peptid, amely komplex módon járul hozzá az arcbőr fiatalos összképének megteremtéséhez” – magyarázza Oláh Róbert, a NATICS termékfejlesztési vezetője, aki szerint a többfunkciós peptid rendszeres alkalmazásával látványos eredmények érhetők el. Meglátása szerint jótékony hatása öt plusz egy tulajdonság mentén foglalható össze.

Most figyelj, mert most jön a lényeg:

1. Csúcsösszetevő, melynek hatását nemzetközi kutatások igazolják

A csúcstechnológiás bőrápoló komponenst valóban a jövő hatóanyagának tartják, hiszen kifejezetten a mimikai ráncokat célozza meg. Az Argirelox peptide eredményességéről világszinten rengeteg felhasználó tud beszámolni.

2. Tű nélküli, kíméletes ránctalanítást biztosít

A Botox hatással rendelkező peptid módosítja az ideg-izom kommunikációt, valójában azonban komplex módon veszi fel a harcot az idő múlásával szemben. A mikro- és mimikai ráncok halványulnak, a szemkörnyéki ráncok kisimulnak.

3. Stimulálja az izommozgást

Az újgenerációs Argirelox Peptid működési mechanizmusa nagyon egyszerű: meggátolja az úgynevezett acetilkolin felszabadulását, így enyhíti az izomösszehúzódást, amelynek eredményeként a meglévő ráncok visszahúzódnak.

4. Javítja a kollagéntermelést

A bőr mélyebb rétegeiben sejtosztódást serkentő alapanyagokkal kombinálva a fokozza a kollagén-szintézist, azaz serkenti a bőr természetes kollagéntermelését, így a teljes arcbőr visszanyerheti tónusosságát, feszességét. Mindenképpen 10% Peptid-oldatot tartalmazó arcápolót keressünk, mivel ennek hatékonysága mutat látható eredményeket.

5. Segíti a nedvességmegtartást

Az Argirelox-peptid oldat önmagában is jó nedvességmegkötő hatással rendelkezik, hialuronsavval kiegészülve pedig maximális hidratáltságot biztosít: az arcbőr telt, élettel telivé válik, sőt üde színét is visszanyerheti.

+1 Késlelteti az öregedést 

A Botox-hatású peptid jó öregedésgátló hatásokkal is rendelkezik, így nem csak a meglévő ráncokat enyhíti, de késlelteti az újak megjelenését is.

A NATICS kiemelkedően magas, 10% Argirelox peptideket tartalmazó készítményei nem kötnek kompromisszumot az Anti-Aging céljaiban. Az ország legnagyobb drogérialáncában, a dm-ben is megvásárolható PEPTIDE BOOSTER Super Boosterrel, valamint a PEPTIDE YEUX Szemkörnyékápoló Super Fluiddal könnyedén visszaforgatható az idő.

További információk: www.natics.hu

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *