LOADING

Type to search

Inspiráció

Szerelmi horoszkóp márciusra jöhet? Máris mondjuk!

Share

Márciusban mindannyian megtanuljuk, hogy mit akarunk látni a kapcsolatainkban, és potenciális partnerünkben, és az Univerzum végre lehetőséget ad arra, hogy ezt meg is szerezzük. Ebben a hónapban azt is megértjük, hogy mennyire fontos az önszeretet.

Halak

Nagyon bízol ebben a hónapban a romantikában, viszont ne feledd: a kommunikáció kulcsfontosságú. Lehetőséged nyílik elmondani azokat a dolgokat, amelyeket el akartál mondani. Tudod, hogy hogyan lehet továbbmenni anélkül, hogy a múlt okozta fájdalmak hátráltatnának. Tudod, hogy el kell engedned azokat a dolgokat, amelyek régóta ott vannak benned. A dolgokat másként fogod érezni ez után, és ez jó lesz neked.

Kos

Az utóbbi időben olyan furán érzed magad. Bár úgy tűnik az életedben a dolgok izgalmasak és túlságosan romantikusak, de a dolgok változóban vannak. Valami izgalmas fejlődik. Hamarosan lehetőséged nyílik egy új kapcsolatra, és olyan barátságokat építhetsz, amikből jó társaság válik. Csak légy türelmes!

Bika

Ebben a hónapban nincs sok romantika, de ne aggódj – hamarosan érkezik! Tudod, hogy mit akarsz egy potenciális partnertől a kapcsolatban, és ha van valami, amiben nem érzed jól magad, akkor tudod, hogy hogyan beszélj róla. Tehát igen, tartsd nyitva ezeket a kommunikációs csatornákat, mert ha jön valaki, akkor tudnod kell kezelni a helyzetet.

Ikrek

A dolgok rendben vannak – nem jók és nem nagyszerűek, de rendben vannak. Márciusban viszont vágysz valamilyen változásra.Azt akarod, hogy javuljanak a kapcsolataid, és a barátságaid, de nem tudod, hogy hogyan juss el odáig, hogy ez meg is valósuljon. Lehet, hogy egy bizonyos erő visszatart, aminek köze van a múltadhoz. Tegyél meg mindent, hogy jól érezd magad, és hamarosan megtörténik a csoda.

Rák

Tudod, hogy mit akarsz egy kapcsolatban, de tudnod kell azt is, hogy megvan a képességed, hogy megszerezd azt. Ez teljesen nyilvánvaló, viszont a bizalmad mélyen magadban valamiért nincs meg. Bízz abban, hogy amit akarsz, az hamarosan a tiéd lesz, majd engedd, hogy bevonzd az életedbe. A szíved rátalál majd a dallamra, amit követned kell!

Oroszlán

Általában elég magabiztos vagy abban, amit csinálsz, de most kevésbé érzed magad jól egy kialakult helyzet miatt. Ez sajnálatos, de dönthetsz úgy, hogy aktívan rendezni kezded a dolgokat, és remélheted, hogy ez önmagában működik. Akárhogy is lesz, a dolgok maguktól fognak megjavulni.

Szűz

Évek óta hagyod, hogy a múltad szellemei körüllengjenek, ahelyett, hogy elengednéd őket. Ebben a hónapban megtanulod, hogy hogyan bocsásd őket szabadon. Most te irányíthatsz, és végre elkezded jobban megérteni, hogy mit szeretsz, és végre megtanulod, hogy mit jelent a gyógyulás.

Mérleg

Egyensúlyt akarsz a kapcsolatodban, de meg kell értened, hogy nem mindenki képes megadni neked ezt. Ne add fel olyan gyorsan a kapcsolatokba vetett hitedet. Mondj búcsút a rossz szokásoknak és a rossz gondolkodásmódodnak, amelyek megakadályozzák a lehetséges kapcsolataidat. Nyitottnak kell lenned márciusban!

Skorpió

Márciusban valaki (talán egy szellem) visszatér az életedbe, és újabb esélyt akar. Kövesd az intuíciódat és közöld vele az érzéseidet. Ezzel előreléphetsz a kapcsolatotokban, és megadhatod azt a lendületet, ami segít, hogy valami jó és kielégítő bontakozzon ki ebből.

Nyilas

Te már jó ideje benne vagy a romantikus és az intimitás rutinjában, de nem igazán látod, hogy pontosan mit is akarsz. Szánj időt magadra, és dolgozz a gyógyulás érdekében. Csináld másként a dolgaidat, és menj máshová. Sürgősen engedd el a régi kapcsolataidat, mert ha ez megtörténik, akkor sokkal stabilabb és magabiztosabb leszel.

Bak

Annyira szereted a dolgokat irányítani, hogy mindent szeretnél a válladon hordozni. Felelősségteljes és tehetséges vagy, ez nagyszerű, de el kell engedned néhány dolgot. Figyelj arra, hogy milyen érzés uralkodik rajtad, amikor pihensz. Figyelj a testedre és a lelkedre, de közben vigyázz magadra (és a közeledben állókra) is!

Vízöntő

Értse meg végre: senkit nem menthetsz meg önmagától. Valószínűleg úgy érzed, hogy képes vagy másokat is megváltoztatni, de túl sokat akarsz tenni és nem fogod elbírni ezt a terhet. Hűtsd le magad, és összpontosíts olyan dolgokra, amelyeket élvezel.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *