LOADING

Type to search

Főoldal

Rendhagyó bakancslista márciusra … mert most muszáj a jó dolgokra koncentrálnunk!

Share

Ez a tavasz más lesz, mint a többi. Szükségünk lesz energiára és józan észre. Segítünk, hogy ne veszítsd el a fókuszt!

Meditálj minden nap 10 percet

Minden nap próbáld kiüríteni a gondolataidat, tegyél fel meditációs, nyugis zenét és helyezkedj el a szőnyegen, vagy az ágyon és zárd le az elméd ajtaját. Űzd el a negatív gondolatokat.

Lásd meg minden napban a jót

Nem kell, hogy hálanaplót vezess, csak arra kérünk, hogy minden nap magadban adj számot arról, hogy milyen jó dolgot láttál. Ez lehet egy cuki kisbaba mosolya a kávézó teraszán, ahol ültél, vagy egy pici sikerélmény a jógában, vagy egy családtagodtól érkező jó hír. A lényeg, hogy minden napban van valami jó, csak meg kell találni!

Viselj valami feltűnő színt

Nem kell kifutni a világból a neon színek miatt, nem arra kérünk, hogy öltözködj kanáriként. Csak iktass be a ruhatáradba valami vidám, és feltűnő színt. Ez lehet egy élénk karkötő, vagy sál a táskádon, esetleg egy különleges fülbevaló.

Olvass!

A tavasz jó alkalom arra, hogy minden nap olvass. Válassz egy könnyed történetet, de ha nem szeretnél erre költeni, akkor irány a könyvtár, vagy kérj kölcsön egy könyvet a barátnődtől.

Szagolj minden nap meg egy virágot

A tudósok is kimutatták, hogy a virágok szagolgatása jó hatással van az elménk, de még az auránkra is.

Válassz egy mantrát minden nap magadnak

“Ma úgy döntöttem, hogy én vagyok a legjobb!” “Ma tökéletes boldog napom lesz.” “Ma megérdemlem a legjobb burritót a városban.” “Ma szép és csinos vagyok.” – Hasonló mantrákkal vértezd fel magad naponta, és hidd el működni fog.

Kényeztesd magad!

Egy nap a gyógyfürdőben, vagy egy csodás manikűr a körmösödnél. Ne vonj magadtól ilyen dolgokat, mert a kényeztetés neked is kijár.

Gyakorold a megbocsátást

Ami megtörtént az megtörtént. A lábadra lépett egy mérges tini a metrón? Eléd tolakodtak a boltban? Engedd el és bocsáss meg ezeknek az embereknek. Hidd el neked is jobb lesz, mert nem fogsz ezen feszkózni egész nap.

Emlékezz azokra, akiket szeretsz

Az állandó mókuskerékben néha elfelejtjük a szeretteinket. Minden legyen néhány perced, hogy azokra gondolsz, akiket szeretsz. Ez lehet akár a pékségben az eladó, anyukád, a párod, vagy éppen a kiskutyád, a lényeg, hogy minden napban legyenek olyan gondolataid, amikben ott a szeretet.

Menj egy olyan helyre, ahol még nem voltál

Ez lehet a sarki kávézó, ahová még sosem mertél bemenni, egy újonnan nyílt étterem, vagy egy olyan város, ahol még nem voltál. Ha nincs, aki elmenjen veled, akkor próbáld ki, hogy egyedül utazol, vagy egyedül ülsz be egy új helyre. Hidd el, így is örökre szóló élmény lesz!

Tags:

You Might also Like

1 Comment

  1. Mata Alexandra 2022-03-05

    eletem az vikia miskolc a kis viki fozem segit ami nagyon szeretlek huseg nem hazug ez a kup ami jovo szombat isten boldogsag imadlak nem irtni a katika a haza ricsi ez irtni te gazdag szandi az rosszt satan az irtni a szeretunk lanyait

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *