LOADING

Type to search

Élem

5 dolog, ami miatt a Harmónianapló jó barátod lesz idén tavasszal

Share

Egyre nagyobb teret kap az önfejlesztés és az önismeret az emberek életében. Az emberek kezdenek rájönni arra, hogy elengedhetetlen foglalkozniuk a lelkükkel, ha stabilitást és egyensúlyt akarnak megélni az életükben. Ebben nagyon jó segítséget tud nyújtani a március 8-án megjelenő Harmónianapló. Nézzük, miért lesz idén tavasszal jó barátod ez a kötet.

1. Vissza a természetbe!

Az ember eltávolodott a természettől. Nemcsak az utóbbi évek bezártsága miatt, hanem összességében is. A Harmónianapló megtanít minket arra, hogyan kapcsolódjunk vissza a természethez nőként és miért fontos megtennünk ezt.

 

  1. Lélekápolás nőként

A naplóban lévő feladatok, illóolaj-ajánlások, teakeverékek, meditációk és mindfulness gyakorlatok segítenek abban, hogy időt szánjunk a lelkünk ápolására. Nőként elengedhetetlen megtanulnunk feltölteni magunkat, különben azt vehetjük észre, hogy kiüresedünk és kiégünk. Ha a növényeidet nem gondozod, nem locsolod, azok is elszáradnak. Így van ez a lelkeddel is.

 

  1. Tanulás a női minőségekről

Nemcsak a természethez tanulhatunk meg visszakapcsolódni, hanem a saját nőiességünkhöz is. A nő ugyanis egy ciklikus, áramló lény, aki összhangban van a természet változásaival. Ez része az ősi tudásnak, ami napjainkban sajnos kezd elenyészni. A Harmónianapló viszont ebbe is ad némi betekintést.

 

  1. A saját módszered megtalálása

Említettem, hogy nőként tudnunk kell, mi tölti fel a lelkünket. A napló végére érve egy teljesebb képet kaphatunk erről, sőt megtervezhetjük a saját feltöltő módszerünket is.

 

  1. Mélyülő önismeret

A leírások és olvasmányos részek mellett rengeteg gyakorlat is van a könyvben. Hiszen akkor fog megtörténni a változás, ha van mögötte cselekvés. A kérdések megválaszolásával és a feladatok elkészítésével sokkal közelebb kerülhetsz önmagad mélyebb rétegeihez.

 

A Harmónianaplót IDE KATTINTVA tudod előrendelni!

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *