LOADING

Type to search

Inspiráció

Lassan megtanulom, hogyan legyek elérhetetlen…

Share

Lassan megtanulom, hogyan legyek elérhetetlen. De nem úgy, ahogy gondolod. Nem játszmázom, nem hagyok szándékosan figyelmen kívül másokat és teszek úgy, mintha elfoglalt lennék, amikor nem vagyok az.

Kinőttem ezt a fajta elérhetetlenséget. Amiről most beszélek, egy sokkal felvilágosultabb állapot. Egy új módja annak, hogy megvédjem a lelkem, az energiám és a szívem mindazoktól, akik megpróbálják beszennyezni.

Lassan megtanulom, hogyan legyek elérhetetlen azok számára, akik lemerítenek. Emberek, akik elszívják az energiámat. Emberek, akik csak azért jönnek az életembe, hogy megnehezítsék azt. Tudom, hogy olyanokkal kell körülvennem magam, akik emelik a rezgéseimet. Úgyhogy ezt fogom tenni. Mert lassan megtanulom, hogy nem durva és önző dolog önmagamat választani.

Lassan megtanulom, hogyan legyek elérhetetlen azok számára, akik nem értékelnek eléggé. A szeretet ugyanis megbecsülés és tisztelet nélkül semmit sem jelent. Azok, akik azt állítják, hogy szeretnek, de nincsenek melletted a nehéz időkben, valójában nem értékelnek téged.

Kedvelnek, de attól nem félnek, hogy elveszítenek… Nem tartanak attól, hogy megbántanak vagy csalódást okoznak.

Lassan megtanulom, hogyan szálljak ki az ördögi körökből. Távol akarom tartani magam azoktól az emberektől, akik nem változnak. Újra és újra összetörik a szívemet, nem számít, hányszor bocsátok meg nekik. Ebből már elég volt!

Lassan megtanulom, hogyan legyek elérhetetlen bármi iránt, amitől úgy érzem, hogy nem élek. Túl sok idő telt már el abban a szürke, semmitmondó állapotban, amiben eddig voltam. Feleslegesen pazaroltam az energiáimat, amit a jövőben nem fogok megtenni.

Lassan megtanulom, az örök igazságot: ahhoz, hogy megvédjem magam, bölcsen kell megválasztanom az embereket a környezetemben. Semmi sem fog változni, ha én nem mozdítom előre a változást.

Megtanultam, hogy dönthetek másképp és lehetek én a legfontosabb saját magam számára. Az elérhetetlenség pedig közelebb visz ahhoz, hogy tiszta, boldog és önfeledt életet éljek.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *