LOADING

Type to search

Élem

Bármennyire is magad alatt vagy, mindig emlékezz erre a 10 dologra!

Share

Fontos, hogy akkor is bízz magadban, ha éppen nem mennek jól a dolgaid. Az életben nem lehet minden nap szép, és a veszteségeket is meg kell élnünk. De van néhány dolog, ami ilyenkor tarthatja benned a lelket.

Ezek például:

1. A MÚLTAT NEM LEHET MEGVÁLTOZTATNI

A jövő viszont igen. Légy hű önmagadhoz és becsülj meg minden olyan tényezőt, ami azzá az emberré alakított, aki jelenleg is vagy. Légy büszke, kivé lettél!

2. NEM A DÖNTÉSEID HATÁROZZÁK MEG, KI VAGY

Természetesen fontos figyelembe venni azokat a lehetőségeket, amelyek közül a pároddal közösen hozzátok meg döntéseteket, de  ne hagyd, hogy ezek átvegyék az életed felett az irányítást és elnyomják azt az életet, amit te álmodtál meg magadnak. A nap végén csak az számít, te mit akarsz igazából.

3. A MOSOLYGÁS RAGADÓS

A boldogság ragadós. A többi ember is érzékelni fogja a pozitív kisugárzásodat és nem csupán többet, többen akarnak a társaságodban tartózkodni, de a példádon okulva maguk is mernek majd tenni a saját boldogságukért. Mosolyogj többet és gyakrabban, meglátod majd, egész nap jobb lesz tőle a kedved!

4. NE FÉLJ SEBEZHETŐNEK LENNI

A legfájdalmasabb szakítások arra tanítanak bennünket, hogy merjünk nyitottak és bizony sebezhetőek lenni.Ha levesszük az álarcot, melyet közösségben, mások előtt viselünk, megláthatjuk az igazi, színes egyéniségeket és képessé válunk mélyebb emberi kapcsolatok kialakítására.

5. AZ ELENGEDÉS IS RENDBEN VAN

Ne félj elengedni olyan dolgokat, amelyek már nem okoznak számodra boldogságot, amelyekért már nem vagy képes hálát érezni. Az élet természetes velejárója, hogy elengedjük azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálnak bennünket a boldogsághoz vezető úton.

6. HA CSAK A FÁJDALOMRA KONCENTRÁLSZ, SOKKAL TOVÁBB FOGSZ SZENVEDNI

Koncentrálj inkább arra, mit tanultál az esetből, miért lehetsz hálás, így képes leszel a továbblépésre.Az élet útja sosem járható simán, tele van kacskaringókkal, akadályokkal,amelyeket le kell küzdeni és tapasztalatokkal, amelyeket meg kell élni.

7. TÖBBSZÖR MONDJ IGENT

Ha introvertált vagy, bizonyára jobban érzed magad egyedül, a saját gondolataid világában, vagy a kutyádat sétáltatva, ahelyett, hogy családi, vagy baráti körben töltenéd időd nagy részét. Ugyanakkor a legszebb emlékeket társaságban szerzi az ember, amikor kilép a komfortzónájából,kipróbál valami újat és igennel mer felelni a kihívásokra.

 

8. AZ IDŐ MINDEN SEBET BEGYÓGYÍT

A  rossz emlékek sebet hagynak a lelkünkön, ugyanakkor, bizonyos idő elteltével megtanulunk másként tekinteni ezekre a hegekre,  képesek vagyunk meglátni, miért is szenvedtük el őket. Egy ideig biztosan fájni fog, de hidd el, jobb lesz majd: ahogy az éjszaka átadja helyét a fényességnek, úgy minden nappal te is egyre jobban leszel.

 

9.  A LEGJOBB DOLGOK AZ ÉLETBEN INGYEN VANNAK

Vásárolhatsz szinte bármit, az csak ideig-óráig fog boldoggá tenni, de azok az emlékek, amelyek örökké megmosolyogtatnak, nem vásárolhatóak meg pénzért.

 

10. MINDEN EMBER UTAZÁSA MÁSRÓL SZÓL

Megpróbálhatsz igazodni, alkalmazkodni, kompromisszumokat kötni, de a saját, belső utazásod mindenki másétól el fog térni. A saját utadon csakis te mehetsz végig. Hidd el, azért, mert te másként haladsz előre, mint a többiek, még senki sem jobb, vagy rosszabb nálad.

 

 

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *