LOADING

Type to search

Inspiráció

Ma tegyél az álmaidért, ne holnap!

Share

Ne várj holnapig. Kezdd el ma megvalósítani az álmaidat. Nincs ok arra, hogy várj az első lépésre. Ne feledd, kicsiben érdemes kezdeni. Nem kell hatalmas, életeket megváltoztató ugrásokkal haladnod. Tegyél apró, de szükséges lépéseket egy szebb jövő felé. És azonnal.

Tartozol magadnak azzal, hogy nem mondasz le az álmaidról. Ha nem próbálod meg, folyton ott lesz benned a „mi lett volna, ha” keserű érzése. Mindig azon fogsz tűnődni, hogyan alakult volna az életed. Ne hagyd, hogy ez megtörténjen.

Ne hagyd, hogy a jövőbeli önmagad csalódást érezzen a jelenlegi éned döntései miatt. Rengeteg potenciál rejtőzik benned. Megérdemled, hogy felfedezd. Ne csak ülj, és ábrándozz azon, mit tehetsz a jövőben.

Cselekedj most!

Nem számít, hány éves vagy. Az sem, hányan próbálnak majd lebeszélni. Ahogy a károgókat is érdemes figyelmen kívül hagynod, akik azt kántálják, hogy soha nem leszel sikeres. Még a leggazdagabb és legsikeresebb embereknek is voltak kétségeik.

De tudod, mi tette őket mégis megvalósítóvá?

Lehet, hogy nehéz volt, de elhallgattatták a kétségeiket. Lepöccintették a kis ördögöt a vállukról, ami folyton azt suttogta, hogy fel kellene adniuk. Nem tették, és nézd meg! Hagyd figyelmen kívül a félelmet, a gyűlölködőket és az irigyeket!

Miért engednéd nekik, hogy visszahúzzanak? Kik ők, hogy csak úgy rendelkezzenek az életed fölött? És ugyan miért adnád meg nekik az engedélyt erre?

Lépj túl a bizonytalanságokon, és fedezd fel a lehetőségeidet. Tudom, hogy ez nem könnyű, ugyanakkor szükséges lépés. Ahogy a mondás tartja: nézz szembe a félelemmel, és az erejét veszti. Így van ez a bizonytalansággal és a kétségekkel is.

Kövesd a szíved! Kövesd a megérzéseidet!

Nem kell minden feladatot azonnal elvégezned. Csak feküdj le minden nap úgy, hogy azt mondhatod: igen, ma is tettem valamit azért, hogy közelebb kerüljek a célomhoz. Hamarosan pedig meg fogod látni, ahogy testet ölt a vágyad tárgya.

Csak tarts ki! Akkor is, amikor nehéz. Ez a kulcs.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *