LOADING

Type to search

Inspiráció

Az év legfontosabb teliholdja van ma, és azt is mondjuk, hogy miért!

Share

Ma nagyon fontos, hogy nyugodt maradj és a vágyaidra koncentrálj!

Ma érkezik a telihold a Szűzbe. Ma felszínre kerülhetnek eddig lényegtelennek hitt dolgok a múltadból. De nem csak ma, hanem a következő napokban is nagyon erősek lesznek a teremtő energiák.

A telihold egyébként is új kezdeteket hoz, de ha ez még maximális energiákkal meg is van támogatva, akkor sok változás várható.

Már ha hagyod.

Ilyenkor nem csak learatjuk az elmúlt időszakok termését, de bizony arra is figyelni kell, hogy mit vetünk el. Képletesen, természetesen.

Ezekben a napokban a gondolatoknak, a pozitív érzéseknek nagy szerepük van.

Figyelj az alábbi kérdésekre:
  • Mi az ami NEM működik az életedben?
  • Azok az emberek vesznek körül, akikkel jól érzed magad?
  • Visszatértél egy olyan kapcsolatba, amiben frusztrált vagy?
  • Tényleg kész vagy otthagyni a jelenlegi munkádat?
  • Biztos, hogy a megfelelő dolgokba készülsz épp belefogni? Megvan rá az anyagi fedezeted?

Tölts időt magaddal, figyelj a tested beszédére, a gondolataidra, és ne zavarjon, ha frusztrált vagy, hiszen ez is üzenet.

Üzenet, hogy valami NINCS rendben.

Sok minden történik mostanában, amelyhez alkalmazkodni kell, és ehhez döntéseket kell meghozni, az összegyűjtött információk alapján.

Használd az agyad, és az energiákat.

Tudatosítsd magadban, hogy a változás veled, benned kezdődik, így figyelj magadra és a tudatalattidra egy kicsit jobban ezekben a napokban!

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *