LOADING

Type to search

Szépítkezem

Maszkot le, jöhetnek újra a rúzsok!

Share

Végre vége a kötelező maszkhasználatnak, és természetesen tiszteletben tartjuk, ha valaki továbbra is viselni szeretné, de mi nagyon örülünk az enyhítés néhány apró hozadékának, mint például, hogy újra elővehetjük a sminkes fiók mélyén közel két éve pihenő rúzsainkat és újra felkenhetjük őket.Mert bizony, a kedvenc rúzs az ajkunkon nem csak a megjelenésünkön tud dobni, de az önbizalmunkon is. Mutatjuk, mit próbálj ki idén tavasszal az Avon gazdag és színes kínálatából!

ULTRAKRÉMES AJAKRÚZS – VALENTIN NAPI KIADÁS

Már csak a csomagolás miatt is megérné beszerezni, de a csodás árnyalatokat és a krémes formulát sem szabad figyelmen kívül hagyni, főleg, ha ebben a változékony időjárásban a te ajkaid is ki tudnak száradni. A rúzs finishe mellett fontos a megfelelő aláhidratálás is, hiszen a színek nem mutatnak szépen a cserepes ajkakon.

 

TRUE MATTE LEGEND AJAKRÚZS

A matt rúzsok továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek, így ha ez a típus a kedvenced, nem kell aggódnod, nyugodtan szerezz be belőle sok-sok árnyalatot – nekünk ez a kicsit mályvás, nude darab például hatalmas kedvencünk, akár a hétköznapokon is.

 

LIP PAINT HIDRATÁLÓ FOLYÉKONY AJAKRÚZS

A lip paint formulák szintén rendkívül megbízhatóak, órákon át a helyükön maradnak, minimális kopással, az elérhető színárnyalatok pedig elképesztően intenzívek, izgalmasak.

 

CRÉME LEGEND AJAKRÚZS

 

Egy klasszikus, erős pink árnyalat mondhatni kötelező alapdarab, ráadásul igazán tavaszias hangulattal is bír. Ha nem vagy vöröspárti, de szeretnél valami merészebbet kipróbálni, mozdulj el az élénk rózsaszín irányába.

 

(A teszttermékeket az Avon bocsátotta rendelkezésünkre, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.)

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *