LOADING

Type to search

Inspiráció

4 csillagjegy, aki csak erősebbé válik, amikor szingli

Share

Bizonyos csillagjegyű emberek nagyon romantikusak. Nehezen fogadják el egyedülálló státuszukat, mert szerelmet keresnek, és arról álmodoznak, hogy megállapodnak a tökéletes társukkal. Más zodiákusok teljesen rendben vannak a szingli léttel. Általában nagyon jól érzik magukat, amíg egyedülállók, még akkor is, ha természetesen ők is abban reménykednek, hogy valamikor a jövőben megtalálják majd  a lelki társukat.

BAK

Ez a jegy minden más elé helyezi a munkáját. Bár védik szeretteiket, nagyon törekednek a sikerre is. Szeretnének feljutni a ranglétra tetejére, nagy, magasztos célokat akarnak elérni. Addig nem állnak meg, amíg el nem érik legmerészebb álmaikat, így a szingli élet nem zavarja őket. Sőt, ez olykor több szabadidőt ad nekik álmaik eléréséhez, lehetőséget ad nekik, hogy arra összpontosítsanak, hogy mit szeretnének kezdeni az életükkel. Amikor találnak valakit, akit igazán különlegesnek tartanak, átrendezik az időbeosztásukat, hogy beleférjen az illető is – de addig is jól érzik magukat. Szeretik a nyugalmat, élvezik a magányt, nincs szükségük másra, hogy boldogok legyenek.

MÉRLEG

Bár a Mérlegek romantikusak és szeretnek kapcsolatban lenni, akkor is jól vannak ha egyedülállók. Mivel annyira elbűvölőek, mindenkit le tudnak nyűgözni, akivel találkoznak. Lehet, hogy nincsenek kapcsolatban, de rengeteg emberrel fförtölnek. Ráadásul a szabadidejük lehetőséget ad számukra, hogy jobban kötődjenek és újra kapcsolatba kerüljenek barátaikkal. A Mérlegek nagyon törődnek szeretteikkel, ezért nem akarnak senkit figyelmen kívül hagyni. Örülnek, ha van idejük a barátaikkal lógni, mert úgy gondolják, hogy a barátok és a testvérek közötti szeretet ugyanolyan fontos, mint a partnerek közötti szerelem. A Mérlegek a legtöbbet hozzák ki az életükből,  akár egyedülállók, akár szerelmesek.

HALAK

Annak ellenére, hogy ez a jegy könnyen kötődik, és akár társfüggővé is válhat, általában jól kezelik az egyedüllétet, amint túl vannak a szívfájdalmukon. Végtére is, ez a jel hihetetlenül optimista. Reménykednek benne, hogy a jövőjük tele lesz nagyszerű dolgokkal. Annak ellenére, hogy jelenleg egyedül vannak, tudják, hogy a jövőben megtalálják a számukra tökéletes személyt, tudják, hogy minden a legjobban fog alakulni. Még akkor is, ha megbántották őket a régi szerelmeik, képesek megbocsátani és elfelejteni. Mindenkiben a legjobbat látják, és ez segít nekik a továbblépésben.

KOS

Ez a jegy kalandvágyó, spontán és rettenthetetlen. Amikor egyedül vannak, megvan rá a leheőtésük, hogy azt csináljanak, amit akarnak, amikor akarnak, anélkül, hogy aggódnának amiatt, hogy befolyásolják partnerük érzéseit, napjait. Ez az újonnan felfedezett szabadság nagy lelkesedéssel tölti el őket. Új helyekre akarnak majd utazni, és új dolgokat tapasztalni, amikor nem kell mástól engedélyt kérniük. A Kosok a szakítások után könnyen boldogulnak, mert nagyobb és jobb dolgokra igyekszenek koncentrálni. Nem ülnek le a kanapéra és maradnak magukba roskadva hónapokig, hanem megmozdulnak, felállnak és mennek tovább.


Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *