LOADING

Type to search

Inspiráció

Már nem fogom vissza a ragyogásomat senki miatt!

Share

Már nem fogom vissza a ragyogásomat. Többé nem engedem, hogy a félelem, a kétségbeesés, az aggodalom vagy az ítélkezés irányítson. Már nem nyomom el azokat a részeimet, amelyek meghatároznak.

Nem engedem, hogy bárki irányítson!

Tisztán látom az egyediségemet. Tudom, mi mindenre vagyok képes. Többé nem tartok attól, mit gondolnak mások rólam és vajon hogyan látnak engem.

Már tudom, hogy csak az számít, én mit gondolok magamról.

Már nem fogadom el a mérgező barátságokat, a félszeg szerelmeket és az alacsony minőségű kapcsolatokat. Nem elégszem meg „csak ennyivel”, mert tudom, hogy többre vagyok hivatott és megérdemlem a jót.

Nem engedem, hogy az emberek kihasználjanak, vagy azt éreztessék velem, nem vagyok elég jó. Nem akarok olyan embereket az életembe, akik feltételhez kötik a szeretetüket. Elég volt a jogtalan támadásokból és a manipulációból.

Túl sokáig hagytam…

De többé már nem.

Nem engedem, hogy mások korlátozó hiedelmei rám is átragadjanak. Nem fogok mások helyett felelősséget vállalni, és ha valaki rám próbálja hárítani, biztosan meghúzom a határt.

Itt az idő, hogy visszavegyem az erőmet és az életem irányítását. Nem engedem lenyomni magam, és nem fogok meghunyászkodni sem. Épp eleget ültem a sarokban, és figyeltem, ahogy az élet elsiklik felettem.

Mert a múltban engedtem, hogy korlátok közé szorítsanak. Mindez azonban megakadályozott abban, hogy boldog legyek. Szerencsére már látom, és tudok tenni ellene.

Nem tartok vissza semmit…

Nem nyomom el magam…

Azért vagyok itt, hogy a legtöbbet hozzam ki önmagamból és az életemből. Aki akadályoz ebben, annak nincs helye mellettem. Senkinek sincs joga rácsok közé kényszeríteni, mert ez az én életem és én vagyok érte a felelős.

Vannak részeim, amik alig várják, hogy szabadon szárnyalhassanak. Képes vagyok ragyogni, élni az erősségeimmel és valami csodálatosat kihozni abból, amit életnek hívnak.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *