LOADING

Type to search

Inspiráció

Reggeli – egyperces – üzenet Hidasi Judit írónőtől

Share

Induljon jól ez a reggel! Ma egy üzenettel kezdünk, Hidasi Judit írónőtől, a Goodstuff főszerkesztőjétől.

 

Tudom, hogy régen pokoli nehéz volt, és rengetegszer érezted magad egyedül. De soha nem voltál olyan, aki meghátrál, aki gyáván elbújik. Még akkor sem, amikor legszívesebben zokogtál volna, és feladtad volna. Ó persze! Néha zokogtál, és fel is adtad – egészen másnap reggelig. Aztán felkeltél, megráztad a hajad, felraktad a kedvenc parfümöd, szemet rajzoltál magadnak, hogy ne látszódjék az egész éjszakai sírás, és nekivágtál újra.

Igen, néha hatalmas szemüvegek és kalapok mögül. De nekivágtál. És aztán már tudtál mosolyogni is. Mert rájöttél, hogy ami másokat összetör, ami másoknak elveszik a kedvét, az neked erőt ad. Ahelyett, hogy a sok fájdalom összetört volna te inkább magadba szívtad, építkeztél belőle.”
Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *