LOADING

Type to search

Inspiráció

Ezeknek a csillagjegyeknek változást hoz az április!

Share

Kos

Ez a te hónapod, minden évben! Idén sincs ez másként. Szülinapod van, tele vagy energiával, úgy érzed, hogy a hosszú tél után, végre új élet kezdődik. Átgondolod, hogy idén mit értél el, hol tartasz az életeddel, és még hová szeretnél eljutni a következő hónapokban. Szerencsés éved van, mintha az energiáid megkétszereződnének! Használd ki, sok minden meg fog változni a következő hónapokban!

Rák

Az elmúlt időszak nem volt a te időszakod. Lehet, hogy orvoshoz is kellett járnod, de ne aggódj, a tavasz meghozza a gyógyulást, áprilisban fordul a kocka! A régi, kedves, energikus “nekem minden sikerül” felfogásod visszatér! Új energiák köszöntenek rád, újra önmagad leszel! Neked most indul az év!

Mérleg

Ahogy melegszik az idő, úgy tér vissza beléd a szeretet, a nyitottság, a pozitív hozzáállás. Mi tagadás, az elmúlt hónapokban kicsit szarkasztikus voltál, és a környezeted nem is mindig értette, hogy mi történik veled. Elképzelhető, hogy egy új kapcsolat barátság vagy szerelem köszönt be az életedbe, ami fel fog rázni! Bármelyik is legyen ragadd meg, mert sok élményt hoz majd!

Skorpió

Ebben a hónapban sok minden megváltozik. Végre eléred azt a célt, amit már nagyon régen kitűztél magad elé, így eljön az ünneplés időszaka is! Nem kell tovább kételkedned önmagadban, bezsbelheted az elismeréseket! Ez lehet munka, egy régi teher lerakása, vagy bármi más, amivel már régóta foglalkozol! Ez pedig újabb tettekre sarkall majd. Használd ki ezt a nagyszerű energiát, sok mindent megalapozhatsz most!

Halak

Téged hagytunk a végére, mert a csillagok nehéz, de csodálatos hónapot ígérnek neked. Nehéz lesz, mert komoly, az éltedre nagy befolyással lévő döntéseket kell meghoznod. Ugyanakkor egy olyan időszak előtt állsz, ami az sok mindent meg fog változtatni, olyan pillanatokkal, amelyeket soha nem felejtesz. Nem egyszerű útra indulsz, de oda fogsz érni, és a végére sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *