LOADING

Type to search

Inspiráció

Add meg magadnak a lezárást

Share

Tudod, mi a gond a lezárásokkal? Az, hogy sokszor nem tudjuk, mire van igazán szükségünk. Na meg az is, hogy elhitetjük magunkkal, ezt szeretnénk, pedig… még egyáltalán nem tartunk ott.

Legyünk őszinték.

Azt mondjuk, hogy lezárást akarunk, de valójában egy újabb esélyre vágyunk. Szeretnénk megváltoztatni a történeteket, és újra azt mondani: „szeretlek”.

Költői gesztusokról álmodozunk.

Olyan pillanatokról, amikor mindketten kimondjuk egymásnak, mennyire sajnáljuk, és végül egy forró ölelésben olvadunk össze. Ilyenkor persze utáljuk magunkat. Az eszünk azt súgja, hogy hagyjuk az egészet, de a szívünk…

Nos, a szívünk más úton szeretne járni.

Meg akarja keresni azt a férfit, akinek a látványától mindig zakatolni kezdett. Újra érezni akarja a melegséget, amit csak a szerelem tud előidézni a mellkasunkban.

A szív arra vágyik, hogy ő visszajöjjön, és azt mondja: „veled akarok lenni”. És bizony emiatt vannak pillanatok, amikor egy picit elhisszük, hogy ez lehetséges. Megtörténhet. Annyira szeretnénk visszakapni, hogy a vágyunk elferdíti a valóságot.

Olykor viszont tényleg nincs más út, csak a lezárás.

Akármennyire nem szeretnénk…

A válaszok azonban nem kívül vannak, hanem belül. Meg kell találnunk azt módot, ami nekünk a legjobb. Azt a lezárást, amire nekünk van szükségünk.

Nem azt, amit a külvilág próbál belénk sulykolni.

Nem azt, amiről a barátaink csacsognak újra és újra, hogy végre visszakaphassák azt a nőt, akik egykoron voltunk.

Nem…

Nekünk arra a lezárásra van szükségünk, ami a szívünkből, a lelkünkből jön. Meg kell találnunk a saját békénket. Legyen ez az öngondoskodás és az önszeretet része. Azáltal, hogy odafigyelünk az igényeinkre, pontosan ezt fejlesztjük.

Az a fontos, mi mit szeretnénk.

Nem az, hogy a külvilág szerint milyen egy lezárás…

A szívbe nézni azonban magányos vállalkozás. Hiszen ezt csak egyedül tudjuk megtenni. Átadva magunkat a belső hangunknak. Viszont, ha megtörténik, onnantól kezdve kevésbé lesz rögös az út, amin lépkedünk.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

 • 1

2 hozzászólás

 1. Mata Alexandra 2022-03-31

  edesem azt nem par sajnos ez isten oreg ket enber keso

  Válasz
 2. Kiss Gyuláné 2022-04-01

  Milyen igaz!

  Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *