LOADING

Type to search

Élem

Aki szeret, kimutatja, akinek hiányzol, megmondja …

Share

Ez az élet egyik legegyszerűbb ténye, de mi gyakran szeretjük túlbonyolítani: akik szeretnek, kimutatják, akiknek hiányzunk, elmondják.

Tudom, hogy nem mindig minden fekete vagy fehér.

Csakhogy…

Én hiszek abban és tapasztaltam is, hogy azok az emberek, akik valóban szeretnek, nem fognak kétségek között hagyni. Mert ezt egyszerűen nem tesszük meg egymással.

Így hát, ha valakivel kapcsolatban nem tudod eldönteni, hogy szeret-e vagy hiányzol-e neki, akkor teljesen egyértelmű a helyzet. Olykor a válaszok világosabbak, mint gondolnánk, csak nem akarjuk meglátni.

Ez neked is ismerős, igaz?

Ha valaki tényleg szeret, nem fog heteket várni, hogy beszéljetek. Ha valakinek tényleg hiányzol, ő keresni fog. Bonyolíthatjuk a helyzetet ezernyi kifogással, és persze olykor az élet is közbeszól, de a tény attól még tény marad.

Gondolj bele!

Aki érdekel, azt keresed. Aki hiányzik, azt felhívod. Akivel időt akarsz tölteni, annak üzensz. Nem? Szóval, ha fordított esetben nem ezt tapasztalod, akkor már lehet sejteni, hogy a háttérben valami nem klappol.

Láttam…

Láttam olyan embereket, akik mindent megtettek azért, hogy kinyújthassák a kezüket a másik felé. Láttam, hogyan próbálkozik az, aki együtt akar lenni a szerelmével. Szóval ne hagyd, hogy bárki is elhitesse veled, túl elfoglalt ahhoz, hogy keressen.

Akár egy hívás…

Vagy akár egy üzenet erejéig…

Tudom, hogy ezzel fájdalmas szembenézni. Szerintem viszont egyáltalán nem mindegy, hogy most fáj egy rövid ideig az igazság, vagy éveken keresztül az illúzió. Úgy hiszem, neked sem mindegy. Egyikőnknek sem az.

Nem szabad megelégedni azokkal a kenyérmorzsákkal, amiket eléd dobál. Ha valaki képtelen szeretni téged, akkor mi keresnivalója lenne az életedben? Most őszintén.

Aki fájdalmat okoz és kétségekben tart, annak miért adnál újabb és újabb esélyeket? Szeresd magadat annyira, hogy nem csinálod ezt tovább. Kinek jó ez? Neki talán, de neked biztosan nem. Most őszintén. Tedd a szívedre a kezed, és gondolkodj el ezen.

Mit szeretnél? Mit érdemelsz? Mire vágysz?

Innen indulunk. Minden más, ami a válaszokon kívül esik, az elengedésre vár…

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *