LOADING

Type to search

Inspiráció

Nem minden nőnél van második esély

Share

Vannak nők, akiknél nincs második esély. Úgyhogy ne játszd el az elsőt. Ne vedd magától értetődőnek a megbocsátását. Ne teszteld és ne feszegesd a határait. Ne kezeld játékként az irántad táplált érzéseit, és ne szórakozz a szívével.

Nem mindenki viseli el ezt a fajta bánásmódot. Egyetlen emberi kapcsolat sem játékszer. Ugyanakkor azok a nők, akik tisztelik magukat, nem engednek meg neked bármit. Ha eljátszod a bizalmát, örökre elveszítetted.

Soha többé nem fog úgy nézni rád. A hibád meg fogja változtatni a kapcsolatot menetét. Összetöri a szívét, a lelkét és megöli a vonzalmát irántad. Ezek a tények.

Nem fog számítani, mennyire sajnálod. Nem fogja érdekelni, hányszor próbálod jóvátenni a tettedet. Semmi sem fogja kitörölni az elméjéből a történteket. Semmi sem fogja megváltoztatni azt a tényt, hogy ő kitárulkozott előtted, te pedig visszaéltél ezzel.

Lehet, hogy elfogadja a bocsánatkérésedet, de ez semmit sem jelent. Nem fog újra nyitni feléd. Talán nem fordítja el a fejét, amikor találkoztok. Az is lehet, hogy továbbra is kedves lesz veled. De a távolságtartás ott lesz a mélyben.

Nem a szavaid és az édesgetésed alapján fog megítélni. Számára a tetteid és ahogy a helyzeteket kezeled, sokkal beszédesebbek.

Szóval…

Vannak nők, akik egyszerűen nem adnak második esélyt. Nem azért, mert érzéketlenek. Ne is gondolj erre. Az ok valójában: tisztelik és szeretik magukat annyira, hogyha valaki átlépi a határaikat, nem engedik meg neki, hogy újra megtegye.

Akkor sem fog nyitni feléd, ha kedvel téged. Sőt, talán a hiba ellenére is vannak irántad mély érzései. Ám mindez nem számít. Akkor sem fogja kitárni feléd a szívét. Egyszer megtette, te pedig nem értékelted. Miért lenne ez másképp a jövőben? Ha tegnap nem volt elég fontos, holnapra mi változna?

Talál majd valakit, aki soha nem árulja el. Egy olyan férfit, akinek nincs szüksége második esélyre, mert eléggé értékeli az elsőt is.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *