LOADING

Type to search

Lakom

Ezt mondja el rólad a házszámod – teszteld, hogy igaz-e!

Share

Ha valaha is érdekelt a numerológia, valószínűleg ismered a születési számodat. De azt tudtad, hogy a házszámodnak is van számmisztikai jelentősége? Ráadásul most kiderítheted, hogy a számjegyek mit árulhatnak el otthonodról.

Hogyan tudod kitalálni otthonod számát?

A házszám számmisztika kitalálásának folyamata lényegében ugyanaz, mint az életút számának megtalálása. Egyszerűen össze kell adni hátszámod számjegyeit, egészen addig, amíg egyjegyű számjegyet nem kapsz. Például, ha a házszámod 194, akkor1+9+4 = 14, és 1+4=5. Tehát ebben az esetben a házszám számmisztikai száma: 5.

Mit árul el a számmisztikai szám?

A házad száma magáról az otthon energiájáról mesél. Ez a szám segít megérteni otthonunk személyiségét és az ott töltött idők során felmerülő témákat és az otthonra ható energiákat.

Mindig csak a lakásszámot kell használni, nem pedig a teljes címet. Vagyis, ha a 13B lakásban élsz, akkor csak 13-at használd (ami numerológiában 4-es számot jelent majd).

Most pedig lássuk, mit jelentenek az egyes házszámok:

1

Az egyes számú otthon tökéletes hely az újrakezdéshez, és saját kreativitásod és függetlenséged felkarolásához. Az egyes házszámú otthon egy olyan hely, ahol jobban az énre tudsz összpontosítani, de ha partnerre vágysz, akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő otthon számodra.

2

Az egyessel szemben a kettes számú otthon ideális a kapcsolatokhoz. Itt virágoznak a társas kapcsolatok, ezért ennek minden fronton nagyon kiegyensúlyozott térnek kell lennie. Az itteni energiák támogatják az együttműködést, az érzelmi felfedezést és a kényelmet, de tökéletes arra is, hogy az emberek összegyűljenek szeretteikkel.

3

A csevegő-csacsogó emberek számára a hármas számú otthonnál nincs tökéleteseb. A kommunikáció és a társasági élet ezeknek a házaknak kiemelkedő jellemzője, már csak azért is, mert az itteni hangulat az önkifejezésről szól. Vagyis ez kiváló hely a művészek számára is, mivel támogatja a kreativitást, a társasági életet, és borítékolható, hogy az itt lakók szórakoztatók és kicsit különc emberek lesznek itt.

4

A négyes számú ház praktikus és megalapozott, tehát ha struktúrára és alapokra van szüksége, akkor ez egy jó hely. A négyes nem a változás háza, sokkal inkább a következetesség, stabilitás és kemény munka jellemzi. Mivel itt kicsit úgy érezheted, hogy be vagy korlátozva, ne félj némi szabadon áramló energiát létrehozni olyan dolgokkal, mint a növények vagy a fenh shui által javasolt eszközök.

5

A négyes házszámtól eltérően az ötös számú otthon a változásról szól. Itt sok kalandra, utazásra és meglepetésre számíthatsz. Ezek az otthonok rengeteg aktív energiával rendelkeznek, sok változatosságot ígérnek, és a határok feszegetésére ösztönöznek. Itt élve könnyen rátalálhatsz új dolgokra és egyedülálló élményekkel gazdagodhatsz, ugyanakkor bizonyos félelmekkel is szembesülhetsz, amelyek segítenek megtanulni értékelni az élet adta dolgokat.

6

A hatos otthon tökéletes hely a családalapításhoz. Az érzések itt melegek és hangulatosak, minden csupa szeretet és a gyógyító energia. A hatos házszámú otthonban biztosan megtalálod az egyensúlyt a gondoskodás és a karrier között, de elképzelhető az is, hogy olykor túlterheltnek érezheted magad a kötelességérzeted és a szeretteid iránti felelősség miatt.

7

Ha hetes otthonban élsz, akkor életed különösen befelé forduló vagy akár remeteszerű lehet.  A hetes otthonban a vendéglátás nem feltétlenül támogatott. Inkább a befelé figyelésre és az önmagunkkal való kommunikációra alkalmas. Egyfajta szentély ez, amely mélyen meditatív és spirituális. Ez az otthon nagyon jó hely arra, hogy egy projektre összpontosítsunk, valamint válaszoljunk egy szent hívásra.

8

A numerológiában a nyolcas szám erősen kötődik a bőséghez és a gazdagsághoz. Azonban a pénz és a hatalom nyolcas otthonban nem csak gyarapodhat, ezért győzödj meg róla, hogy minden területen gondoskodsz magadról és egészséges módon gyakorlod az erőt.

9

A kilences számú házszám egy meleg és ápoló otthont mutat, ahol mindenkit szívesen látnak. Ez lehet a befejezések helye is, tekintettel arra, hogy a kilenc a véglegességhez és a befejezéshez kapcsolódik. Mivel a kilenc a humanitáriusok száma, ez alatt a házszám alatt lakókra az önzetlenség, a megbocsátás, az együttérzés, valamint az energiák valamilyen fontos ügynek szentelése nagyon támogatott.
A numerológia alapelvei beépíthetők életünk több aspektusába, és ez alól otthonaink sem kivételek. Bár lehet, hogy házszámunkat nem tudjuk megváltoztatni, attól még a numerológiát használhatjuk egyfajta útmutatóul, hogy megtudjuk, jelenlegi otthonunkban milyen energiák támogatják életünket.
Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *