LOADING

Type to search

Főoldal

Lassan megértem, hogy néhány dologgal együtt kell élnem …

Share

Lassan megtanulom nem erőltetni a dolgokat. Csak hagyni, hogy megtörténjenek a tökéletes pillanatban.

Mindennek eljön az ideje. Tudom, hogy az univerzum minden fontos dolgot elhoz az életemben anélkül, hogy futnom kellene utána. És egyébként is… Ha valami után futni kell az régen rossz! Azt feltételezi, hogy az adott pillanatban nincs rá szükségem.

Ha lenne, ott lenne.

Akkor meg mi értelme erőltetni?

Bízom abban, hogy amit nekem szánt a sors, azt meg is adja. Előbb vagy utóbb meg fog találni, bárhol is vagyok. Nem leszek passzív, de nem is fogok vesztes csatát vívni. Belefáradtam a harcokba és az árral szemben úszásba.

Mostantól nem akarom.

Engedem, hogy a szerelem találjon rám! Vége a ködös üzenetek és jelek dekódolásának. Nem akarok azon gondolkodni, hogy vajon tetszem-e neki vagy sem… Világos közlésre és megkérdőjelezhetetlen szándékra vágyom!

Aki ezt nem tudja megadni, annak talán nincs helye az életemben. Az ajtót nyitva tartom. Elég volt az ideiglenes látogatókból.

Megtanulok türelmes lenni magammal.

Lazán venni a terveimet és az életet. Mostantól kedves leszek magamhoz, és nem erőltetek semmit. Még a vágyaim megvalósulását sem. Elfogadom, hogy minden a maga idejében jön.

Megtanulom megbocsátani a hibákat is, amelyeket elkövettem. Meglátni, hogy a tanulás az élet fontos része. Hibák és zsákutcák nélkül pedig nehéz tanulni… Szóval nem forszírozom a dolgot, és nem korholom magamat.

Tudom, hogy nem azért hibázom, mert nem vagyok elég jó. Épp ellenkezőleg! Hibákat vétek, mert ember vagyok. Úgy érzem, ez egy hatalmas bölcsesség. Már látom a valóságot. Már azt is tudom, miért jönnek elő a nehézségek.

Gyakran valami olyasmit tanulhatunk belőlük, amit másból nem.

Hiszek abban, hogy a kudarcok is értem vannak. És előrevisznek, ha teszek azért, hogy előrevigyenek. Fejlődhetek általuk. Bízom abban, hogy minden a lehető legjobb úton és módon valósul meg.

Úgyhogy… egyszerűen csak megtanulok áramolni az élettel. A görcsösség rengeteg energiámat felemésztette, amit magamra is fordíthatnék a jövőben. És pontosan ezt is fogom tenni! Nem leszek passzív, pusztán tudatos, teremtő és áramló nő.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *