LOADING

Type to search

Szépítkezem

3 tavaszi arckrémet próbáltunk ki, ami fényvédelmet is ígér! Mondjuk és mutatjuk…

Share

Mindenki, akit egy kicsit is érdekel az arc-és bőrápolás témája, jól tudja, mennyire fontos a megfelelő fényvédők rendszeres használata. Ha viszont te csak strandolás alkalmával kened be magad naptejjel és tanácstalan vagy, mit használj az arcodra, mindenképp nézd meg a cikkünkben szereplő alternatívákat!

HERBARTING ZÖLDTEÁS NAPPALI ARCKRÉM

Magyar termesztésű tealevél kivonatot tartalmazó, mélyen hidratáló, nyugtató krém, ami csak fizikai fényvédőt tartalmaz, SPF5 értékben, így nem okoz irritációt. Válaszd őt, ha érzékeny, vagy száraz bőrtípussal rendelkezel.

 

MAGISTER PRODUCTS CC HYALURON FILLER

Szívből ajánljuk a színezett hidratálókat, főleg, ha problémás bőrrel rendelkezel, de nem akarsz nehéz alapozókat használni a melegben. Ez a darab közepes fedéssel bír, valamint UV-és kékfény védelmet is biztosít (SPF15), így akár kint, akár bent tartózkodsz, hasznos társad lesz a mindennapokban. 4 árnyalatban érhető el, amely közül biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

 

AVON ANEW C-VITAMINOS HIDRATÁLÓ FÉNYVÉDŐ KRÉM

Nagyon magas, SPF50 fényvédelmet biztosító, antioxidánssal gazdagított fényvédő,ami rendszeres használat mellett halványítja a pigmentfoltokat, ráadásul sminkalapként is nagyon jól működik. Ha nagyrészt kint töltöd az időd a szabadban, vagy sokat vagy úton, őt válaszd.

 

A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *