LOADING

Type to search

Inspiráció

Amikor a lelked nyugtalan és fáradt … mit mond erről a horoszkópod?

Share

Mit üzennek a csillagok, ha úgy érzed nem vagy a helyeden? Nyugtalan a lelked és nem vagy boldog mostanában? Nézzük miért!

Kos

Túl sok időt töltöttél a komfortzónádban. Ideje áttörni a rácsokat. Mondj igent a spontaneitásra. Vállalj több kockázatot, vágj bele egy kalandba. Nem pazarolhatod el a napjaidat az otthonod falai között, mert soha nem fogod elviselni ezt a nyugtalan érzést.

Bika

Rossz cél felé futottál. Vakon követed azt az utat, amelyet még régen tűztél ki magadnak – de változnak az emberek, változnak az utak, változnak a törekvések. Most át kell értékelned, hogy mi hoz neked boldogságot és belső békét. Bármikor lehetőséged van átirányítani és megváltoztatni a dolgokat. Lehet, hogy most van itt az ideje.

Ikrek

Egészségtelen ideig nyelted az elégedetlenségedet. Becsuktad a szemed a világodat mérgező hatások előtt, hogy átvészeld a napjaidat, de az életnek a létezésről kell szólnia, nem a túlélésről. Végül csak eljön az idő, amikor szembe kell néznie a konfliktusokkal. Egyszer meg kell szabadulnod a méreganyagoktól.

Rák

Túl sok értéket tulajdonítasz univerzumod rossz aspektusainak. Lehet, hogy a romantikus szerelmet állítod piedesztálra. Lehet, hogy felemésztenek az anyagi javak. Akárhogy is, de rossz helyen keresed a beteljesülést. Amit valójában keresel, az az értelmes kapcsolatok, egy cél, egy ok, hogy újra izgatottan ébredhess fel reggelente.

Oroszlán

Elvesztetted a kapcsolatot a természeti világgal. Túlságosan függővé váltál a technológiától. Már nem is emlékszel arra, mikor olvastál el utoljára egy könyvet természetes napfényben, vagy sétáltál egyet anélkül, hogy kitűztél volna egy célt magad elé. Nyugtalanságod könyörög, hogy tedd le a telefont, és mássz ki végre ki a közösségi média gubójából.

Szűz

Belezuhantál egy kerékvágásba, egy rutinba, egy teljesen kiszámítható, biztonságos mintába. Majd megfulladsz az unalomtól, mert minden nap ugyanazokat az élményeket tartogatja, mint az előző és a következő. Megrekedtél, ezért változtatnod kell a rutinodon, hogy megváltoztathasd az életedet.

Mérleg

Kívülállókra támaszkodsz, akik boldogságot, békét és lelki kiteljesedést biztosítanak számodra. De amikor a saját életükkel vannak elfoglalva, és nem tudják megadni neked azt a figyelmet, amire vágysz, elhervadsz és elsorvadsz. Ahhoz, hogy ne érezd magad ennyire nyugtalannak, jobban kell magadra támaszkodnod, mint másokra. Saját magadnak kell megfogalmaznod a boldogságodat.

Skorpió

Örök rohanásban vagy, és csak ritkán lassítasz, hogy gyönyörködj a kilátásban. Egyik eseményről a másikra, egyik helyzetből a másikra ugrálsz. És közben nem adsz magadnak időt a gyógyulásra. Nem adod meg magadnak azt a szabadságot, hogy a pillanatban létezz. Ideje beiktatni a szüneteket, és a holnap helyett a mára kell koncentrálnod.

Nyilas

Öntudatlanul úgy döntöttél, hogy rendezed a soraidat, mert látod, hogy túl alacsonyra tetted a lécet. Elkényelmesedtél egy helyzetben, és ezt a kényelmet összetéveszted a boldogsággal. A nyugtalanságod az, ami emlékeztet arra, hogy jobbat érdemelsz. A jobb dolgok nem fognak a kezedbe kerülni, hacsak meg nem küzdesz értük. Egy kicsit kényelmetlenné kell tennied magadnak a dolgokat ahhoz, hogy elérhesd őket.

Bak

Válaszúthoz érkeztél. Te olyan valaki vagy, akinek erős a céltudata, ezért most borzasztó a hirtelen felmerülő zavar érzése, hogy merre indulj tovább. Még soha nem voltál ennyire elveszett. Bár ez a tehetetlenség ijesztő, mégis öleld át az ismeretlent. Hagyd, hogy kényelmessé váljon, és megbarátkozz a továbblépés gondolatával, még akkor is, ha még egyáltalán nem vagy biztos benne, hol fogsz landolni.

Vízöntő

A közösségi média sikerének illúziójában szenved. De becsapod magad, ha azt hiszed, hogy mindenkinek jobb nálad, hogy mindenki többet tesz nálad, és mindenki pont a jó úton halad, csak te nem. Az internet felerősíti a jót és a rosszat is. Soha nem a középszerűséget mutatja. Mindenkinek, aki karrierjét és eljegyzési gyűrűjét fitogtatja, átlagos napjai is vannak – tehát nem kell rosszul érezned magad a sajátjaid miatt.

Halak

Elfojtottad magad. Átlagos, szerény léthez láncoltad magad, mert félsz, hogy megadod magad a kapzsiságodnak. Egy kis tóban úszkálsz, félsz, hogy egy nagyobbba ugorj, mert megfulladhatsz. Egy ideje már nem teszel erőfeszítéseket sem önmagad fejlesztésére, és megakadályoztad saját növekedésedet. A nyugtalanságod viszont most arra kér, hogy kezdj el több kockázatot vállalni.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *