LOADING

Type to search

Inspiráció

Milyen lesz a májusod? Megsúgja a horoszkóp …

Share

Izgalmas és pezsgő hónap vár ránk. Egy biztos: nem fogsz unatkozni! Oszd be jól az idődet, hogy pihenésre is jusson!

Kos: Ha Kos vagy, a május a te hónapod! Remekül tudsz fókuszálni, nyugodt vagy és összeszedett. Izgatott vagy és tettre kész. Készülj fel, nagyon elfoglalt leszel egész hónapban! És bár néhány feladat nem lesz egyszerű, ne halogasd, légy túl rajta minél előbb. Később meg fogod köszönni magadnak, hogy már megcsináltad.

Bika: A Bikák májusa boldog és izgalmas időszaknak ígérkezik. Új emberek, új körülmények, új lehetőségek, amik mind a jövődet építik. Légy nyitott az újdonságokra, nem fogod megbánni! Az új kapcsolataid, akár szerelmi akár baráti vagy családi, nagyon fontos szerepet fognak játszani az életedben májusban. A május továbbá a nyaralás tervezgetéséről is szól. Költekezz kicsit, hisz megérdemled!

Ikrek: Ebben a hónapban a személyes kapcsolataid körül alakulhat ki probléma. Úgy érezheted, kötelességed helyrehozni vagy megváltoztatni valakit, aki közel áll hozzád, de ez nem így van. Maguknak kell megoldaniuk a problémáikat. Tanuld meg, hogyan adhatsz tanácsot szeretteidnek anélkül, hogy megmondanád nekik, mit csináljanak. Ebben a hónapban továbbá az önbizalmad is terítékre kerül – remekül érzed magad, és ez látszik is! Az energiáid mágnesként hatnak a körülötted lévőkre.

Rák: Elérkezett az ideje, hogy számba vedd az elmúlt pár hónapot. Rák, elégedettel vagy azzal, ahogy most állnak a dolgok az életedben? Min kell változtatnod, hogy boldog legyél, ha most nem vagy az? Emlékezz, az élet érted történik, és nem veled. Te vagy a főnök! Ez a Te életed, úgyhogy vedd kezedbe az irányítást. Légy vakmerő, és úgy változtass a dolgokon, hogy a döntéseid a pozitív energiáid táplálják. Megérdemled, hogy boldog légy, épp eleget vártál rá.

Oroszlán: Karrier téren oroszlánként májusban izgalmas változásokkal számolhatsz. Keményen dolgoztál, és ezt végre elismerik. A hosszútávú álmaid a szemeid előtt válnak valósággá. Lassan, de biztosan minden a helyére kerül körülötted. Az elmúlt időszakban nem voltál túl bizakodó, de a dolgok hamarosan drasztikusan megváltoznak!

Szűz: Számodra a május minden lesz, csak unalmas nem. Változásokon mész keresztül. Május hónapja talán nem ad választ minden kérdésedre, viszont reményt hoz bőven. Meg fogod látni, hogy a jövőre nézve nyugodtan lehetsz bizakodó! Csak légy türelmes. Előbb utóbb mindennek meg fogod találni a helyét az életedben.

Mérleg: A május a legjobb lehetőség arra, hogy magaddal foglalkozz! Éljen a tisztító kúra! Pucold ki az elméd és a tested egyaránt. Ideje lezárni az elvarratlan szálakat. Túl régóta halogatod, hogy elengedd a negatív dolgokat az életedben, hát itt az idő! Végre készen állsz új fejezetet nyitni. Május hónapja a spirituális fejlődésről szól. Állj készen a pozitív rezgésekre, úton vannak feléd!

Skorpió: Májusban a hosszútávú céljaid elérésén fogsz fáradozni. Fényes, izgalmas jövőre vágysz. Lépj egyet hátra, hogy lásd a teljes képet. Elégedett vagy magaddal és a kapcsolataiddal? Kielégít a karriered és a magánéleted? Ha nem, itt az ideje változtatni. A hónapban kristálytiszták a gondolataid. Ez a legjobb időszak arra, hogy a jövődre pozitív hatással bíró döntéseket hozz.

Nyilas: Májusban a legfontosabb dolgokat kell rendbe raknod. Otthon és a munkádban is elvégzel minden feladatot. Többet fogsz magadra költeni, mint amennyit szoktál, de miért is ne? Keményen dolgozol, megérdemelsz egy kis kényeztetést néha. A hónapban felszínre kerülhet egy régi sérelem közted és egy hozzád nagyon közelálló személy közt. Ne feledd, vannak dolgok, amikért nem érdemes küzdeni, néha van, amit el kell engednünk.

Bak: Ha Bak vagy, most jött el a tökéletes idő arra, hogy megszervezd a régóta tervezgetett álomutazást! Mostanában talán kicsit fáradtnak érezted magad, rengeteget dolgoztál és nem maradt időd a szórakozásra. Jó dolog, ha valaki keményen dolgozik, de ne felejts el néha pihenni is! Utazás vár a közeljövőben, úgyhogy itt az ideje kigondolni a részleteket! A kötelezettségeid az elsők, de amint letudtad őket, ünnepelj!

Vízöntő: Ha hagyod, nagyon produktív lesz a májusod. Talán kicsit alul motiváltnak, fáradtnak érzed magad, nem tudod, merre tart az életed, merre indulj. Ez zavar. De ha naponta apránként próbálod meg legyőzni az akadályokat, sikerülni fog minden, amit eltervezel! Hosszúnak és fájdalmasnak tűnhet a folyamat, mire megtalálod a helyes utat, de hidd el, megéri! Semmi sem könnyű az életben, ne add fel. Ha úgy érzed, eleged van mindenből, végy egy mély levegőt és emlékezz, minden esőfelhő elapad egyszer.

Halak: A Halak májusa az érzelmek viharában fog telni. Mindenféle érzésben lesz részed – legyen az boldogság, szomorúság, méreg, izgatottság, félelem, stb., – és nem nem fogod tudni, hogyan kezeld ezeket az egymásnak ellentmondó érzelmeket. Ezek egy nagyobb célt fognak szolgálni, amit most még nem látsz. Segítenek fejlődni. Éld meg az érzelmeid, ne tarts magadban semmit! Az elfojtott érzelmek súlya alatt könnyen megtörhetsz, ha nem figyelsz magadra.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *