LOADING

Type to search

Lakom

10 kerti tűzrakóhely a hangulatos nyári estékért

Share

Ezek a kerti tüzes ötletek lehetővé teszik, hogy még tovább élvezzük a nyári pillanatokat, még azután is, hogy lemegy a nap.

A legjobb kültéri terek éjjel-nappal, és az év minden évszakában élvezhetőek. A tűzrakóhely kulcsfontosságú a kültéri nappali ötletek kialakításában, melegséget és remek hangulatot biztosítanak, amely hosszabb időt legyünk a szabadban. Amellett, hogy így a kertből a legtöbbet hozhatjuk ki, az alábbi kerti tűzrakó ötletekkel még többet lehetünk együtt családtagjainkkal és barátainkkal.  Ugyanakkor érdemes átgondolni, hogy milyen bútorokat szeretnénk körülötte elhelyezni, és milyen kiegészítőket használnánk, amelyek  az udvart mlg élvezhetőbb hellyé teszik.

Kerti szoba

John Lewis

Frissítést keresel a szokásos teraszötletekhez? Építs egy fedett pergolát napellenzővel vagy tetővel, majd alakíts úgy, mintha egy kültéri helyiség lenne– fókuszban a tűzrakóhellyel.

Asztal helyett tűzrakó

Lights 4 Fun

A házat körbefutó terasz remek lehetőséget kínál, hogy akár főzési, étkező- vagy ülőhelyiségeket alakítsunk ki.

Tűzgödör

Alamy

A süllyesztett kialakítás  tökéletes megoldás, ha nem akarod, hogy a tűzgödör mindig látható legyen.

Kandalló a kertben

Chesneys

A szabadon álló tűz rugalmasságára és egy ilyen épített kandalló szépségére nehéz nemet mondani.

Kerti tűz, amelyet minden oldalról élvezhetsz

Barker & Stonehouse

Itt a tűzrakás egy átmeneti térben van elhelyezve, egy fedett kültéri terület és a fő kert között. Egyik oldalról a  meghitt tér hangulatos kiegészítőjeként jelenik meg; a másikból pedig egy kiterjedt kandalló, amely gyülekezésre hívja az embereket.

Tűz, mint asztaldísz

Cox and Cox

Ez az egyik kedvenc kerti tűzrakó ötletünk, amely visszafogottan elegánsan ontja a meleget.

Bohém tábortűz

Morso

Egy bohém stílusú tűzrakóhely tökéletes a vendéglátáshoz és a nyáresti kerti borozáshoz…

Bekeretezve

Lights 4 Fun

Egy beépített L alakú pad vagy kültéri kanapé keretezi a lángot, így hozva létre egy igazán meghitt helyet.

Kerti fényekkel kombinálva

Marianne Majerus

A tűzrakóhely hozzájárul a kültéri általános ragyogáshoz, de azáltal, hogy lágy világítással vesszük körül az ülőhelyet, egy még tökéletesebb és hangulatosabb tűzrakóhelyet hozhatuk létre.

Hatalmas kőtálban

Getty

A tűzrakóhely gyakran fémből készül, de ha azt szerenénk, hogy illeszkedjen a házunk hangulatához, akkor miért ne választhatnánk egy kőedényt, amely tökéletes a modern, bioetanollal és PB-gázzal fűtött tűzrakókhoz is.

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *