LOADING

Type to search

Élem

5 dolog, amit egy férfi sosem fog megtenni, ha igazán szeret

Share

Nemcsak a nők a bonyolultak a férfiak szemében, ez a fordítva is igaz. Nőként gyakran fárasztjuk magunkat azzal, hogy igyekszünk értelmezni a férfiak tette mögött megbúvó szándékot. Nem beszélhetünk minden esetben egyezményes jelekről, ám tény: öt dolog biztosan van, amit egy férfi sosem tesz meg a nővel, ha igazán szereti

 1. Nem kényszeríti semmire

Ha szerelmes beléd, nem fog rákényszeríteni olyan dolgokra, amiket nem akarsz megtenni. Nem fog manipulálni, zsarolni vagy erőszakoskodni veled. Meg fogja érteni, hogy egyszerűen nem érzed jól magad bizonyos körülmények között és ez rendben van. Tisztelni fogja a határaidat, hiszen pontosan tudja, hogy neki is vannak, amelyek tiszteletét ő is elvárja.

 1. Nem küld félreérthető jeleket

Ha igazán szeret, nem kell azon töprengened, vajon mit érez irántad. Nem fog félreérthető jeleket küldeni és más nőkkel körülvenni magát. Minden tőle telhetőt megtesz, hogy megmutassa: az érzései tiszták, igazak és mélyek. Látni fogod a szerelmet a szavaiban, a tetteiben, és nem kell attól tartanod, hogy csak áltat.

 1. Nem lesz tiszteletlen

Rengetegszer hallani a nőktől, hogy a párjuk nem tiszteli őket. Nos, ha a férfi szeret, nem fog olyat tenni, amivel megaláz. Nem mond olyat, amitől kényelmetlenül éreznéd magadat. Nem szúr oda, ahol a legjobban fáj. Legalábbis szánt szándékkal biztosa nem!

 1. Nem hagyja figyelmen kívül az igényeidet

Egy szerelmes férfi nem fogja félvállról venni vagy figyelmen kívül hagyni az igényeidet. Nem tipor a földbe, és érezteti veled, mennyire nem vagy fontos számára. Törődni fog veled, és odafigyel rád, mint nőre.

 1. Soha nem fogja azt éreztetni veled, hogy nem vagy kívánatos

Minden párkapcsolatban vannak nehézségek, ugyanakkor a férfi hozzáállása mindig beszédes. Ha szeret téged, biztosan nem fogja azt éreztetni veled, hogy nem vagy elég jó és kívánatos a számára. Veled akar majd lenni, és imádni minden porcikádat.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

 • 1

You Might also Like

1 Comment

 1. László Sándor 2022-05-14

  Ez pontosan így igaz!🙂🙂🙂

  Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *