LOADING

Type to search

Inspiráció

6 dolog, amire minden nőnek emlékeznie kell, ha pont úgy érzi, elfogyott az ereje!

Share

Mik azok a dolgok, amelyeket mindenképp szem előtt kell tartanod, bármerre is sodor az élet? Máris mondjuk!  Olvasd el ezt a 6 emlékeztetőt!

  1. Fordulj az újrakezdés felé!

Az elmúlt év nehézségei ott vannak, ahol értek téged: a múltban. Megtanultad, amit meg kellett. Erősödtél általuk. Megcsináltad a „leckét”, amit feladtak. Már nincs szerepük tovább. A figyelmedet fordítsd inkább az újrakezdésre és a fejlődésre.

  1. Ne feledd: elég vagy!

Talán vannak célok, amelyeket nem sikerült elérned az elmúlt években. Lehet, hogy elkövettél néhány hibát is. De ez rendben van! Emberek vagyunk. A negatív dolgok helyett koncentrálj az erősségeidre! Rengeteg értéked van, lásd meg őket!

  1. A keménység nem egyenlő az erővel

A nők azt gondolják, hogy a keménység, a hatalom és a sziklaság jelenti az erőt. Pedig nem. A női erő a határozottságban, a finomságban és a tiszteletben rejlik. Nem süllyedünk egy bizonyos szint alá, és nem ártunk másoknak. Érdemes átgondolni, milyen tévhitek vannak benned a női erőről és hogyan tudnál ezeken változtatni.

  1. Fogadd el a gyengeségeidet!

A világban minden a tökéletességről szól. Pontosabban annak látszatáról. Vér ciki elbukni, kudarcot vallani. Vagyis: épp ellenkezőleg! Nem az! Tekinthetjük annak, mert ez a tévhit él a társadalomban, és elhazudhatjuk a hibáinkat, de attól még ott vannak. Ne tagadd meg azokat a részeidet, amelyeket fejlesztve egy szinttel feljebb léphetnél!

  1. A sajnálkozásnak semmi értelme

Vannak dolgok, amiken nem tudunk változtatni. És egy erős nő nem is próbálkozik velük. Az erőben ott van az elfogadás is, amihez persze bátorság kell. A világon, a társadalmon és más embereken nem tudunk változtatni, de önmagunkon igen. Arra fókuszálj, amire van ráhatásod!

  1. A haladás a fontos

Ne versenyezz senkivel! Ne hasonlítgasd magad másokhoz! Egyedi és megismételhetetlen vagy, és saját fejlődési utad van. Mindannyian más erények megtanulása miatt vagyunk itt. Arra fókuszálj, neked miben érdemes fejlődnöd és hogyan tudod mozgásban tartani a haladást az életedben.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *