LOADING

Type to search

Szépítkezem

Aromaterápiás termékek – egy este a lelkedért

Share

Az esték egyre hidegebbek és egyébként is, néha jól esik elmerülni egy kád forró vízben, bent tölteni a fürdőszobában a szokásos tíz percnél egy kicsivel többet és csak élvezni a nyugalmat, gyakorolni az ellazulást, főleg egy nehéz hét után… A cikkünkben szereplő termékek segítenek neked abban, hogy egy mini szeánszot tarthass a testi-lelki töltődésed érdekében, bármikor, a saját fürdődben, amikor csak időd engedi.

 

MAGISTER PRODUCTS SÉANCE INTIMITY ILLATCSEPPEK ROSEDROPS

 

A diffúzort nyáron se tegyük el a szekrény mélyére, nem csaka  téli estéket fűszerezhet meg, de megédesítheti a tavaszi pihenést is, főleg, ha virágos illatjegyről van szó. Már pedig ez az aromaterápiás csepp igazán üdítő, egyben stresszoldó.

 

AVON SENSES LAVENDER CALM TESTPERMET

 

A levendula áldásos hatásait senkinek sem kell bemutatni – mért ne alkalmazhatnád hát testpermet formájában? Néhány fújás, é egész nap körülleng majd a nyugtató, jellegzetes illat.

SPIRIT & HOME WELLNESS GYERTYÁK

Ha van időd egy pihentető kádfürdőre, mindneképp gyújts meg mellé egyet a Spirit&Home wellness gyertyák közül, a gyertyaláng is egy olyan apró tényező, ami minden évszakban hozzá tud járulni a relaxációhoz.

YOGA GREEN TEA TUSOLÓGÉL

A zöld teát nem csak fogyasztani szeretjük, annak is mindig örülünk, ha megjelenik egy kozmetikum összetevőjeként. Bőrszépítő hatása régóta ismert, tisztaságot árasztó, különleges illata pedig biztosítja, hogy rendszeresen ezt használd tusoláskor.

A teszttermékeket a cégektől kapuk kipóbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *