LOADING

Type to search

Inspiráció

Ezek a *legoptimistább* csillagjegyek – köztük vagy?

Share

Mindenki életében vannak nehézségek, ám egyáltalán nem mindegy, hogyan tekintünk rájuk. Íme néhány csillagjegy, aki különösen optimistán látja a világot, és a kudarcok helyett a fejlődésre fókuszál.

 

Nyilas

Nehéz überelni a Nyilas féktelen lelkesedését. Meglátja a lehetőségeket, az élet pozitív oldalára koncentrál és kerüli a negatív nézeteket. Nem arról van szó, hogy irreális a világhoz való hozzáállása – egyszerűen nem látja értelmét a rossz dolgokra való fókuszálásnak. Mindemellett jó a humorérzéke, aminek köszönhetően az akadályokat is könnyedebben, lazábban veszi. Jó abban, hogy feldobja mások hangulatát.

Halak

A Halak jegy képviselői ragaszkodnak ahhoz, hogy mindenkiben meglássák a jót. Köztudott róluk, hogy a csillagjegyek közül ők álmodoznak a legtöbbet. Mivel hajlamosak megtölteni a képzeletüket pozitív víziókkal, rendkívül optimista emberek. Bár olykor viaskodnak a saját érzéseikkel, szívesebben összpontosítanak a különféle helyzetek jó oldalára. Tudják, hogy a világnak van esélye jobbá válni, ha az emberek hajlandók erőfeszítéseket tenni.

Mérleg

A Mérleg az álmodozó attitűdje miatt nagyon hasonlít a Halakhoz. A csillagjegy képviselői teljes szívükkel hiszik, hogy lehetséges felépíteni egy jobb világot. Vágynak a harmóniára, optimista hangulatukkal pedig mindenki arcára mosolyt varázsolnak. Egy Mérleg sosem akarja a helyzetek negatív aspektusát nézni – hacsak nincs különösebb oka rá. Sokkal szívesebben fókuszál a pozitív eredményekre.

Kos

Tudja, hogy az élet nem mindig fenékig tejfel. Nem hiszi, hogy őt nem érheti semmi rossz. Ugyanakkor tele van energiával és szembeszáll a kihívásokkal. Tudja, hogy bár a dolgok pillanatnyilag nehezek, képes rajtuk változtatni. A megoldásra fókuszál, és mindenki mást is erre biztat.

Oroszlán

Az Oroszlán elbűvölő és kedves. Magabiztossága sugárzik. Egyesek arrogánsnak tarthatják, pedig valójában csak arról van szó, hogy hisz önmagában. Pontosan ez a gondolkodásmód készteti arra, hogy pozitív színben lássa a dolgokat. Figyelmét a megvalósításra helyezi, és nem a kudarcokra. Még a nehéz időkben is képes az erejére támaszkodni.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *