LOADING

Type to search

Élem

5 ok, amiért egy empata nehezen talál rá az igaz szerelemre

Share

Az empata nő más, mint a többiek. Ő mindig többet tesz bele egy kapcsolatba, és soha nem adja fel egykönnyen. Csak egy hozzá hasonló ember tudja őt igazán boldoggá tenni. Épp ezért talál rá nehezen a szerelemre.

  1. Az empata nők azt hiszik, mindenki olyan érzelmes, mint ők

Amikor találkoznak egy férfival, azt hiszik, hozzájuk hasonlóan ő is érzelmes. A legtöbb esetben ez azonban nem igaz. Nem minden férfi ilyen. Ráadásul sokan közülük csak kihasználják és rászedik a nőket. Az empatákat egy-egy ilyen élmény mélyen meg tudja törni, ami miatt lemondhatnak a szerelemről.

  1. El akarnak köteleződni minél hamarabb

Ha egy empata nő beleszeret egy férfiba, rögtön az elköteleződés jár a fejében. Nem szereti a rövid, semmitmondó kapcsolatokat. Ez azonban bizonyos férfiaknak terhes, amitől a nő pedig azt érezheti, hogy nem szeretik eléggé. Ördögi kör ez, amelyből csak a hozzá hasonló férfit megismerve tud kiszállni

  1. Mindent beleadnak a szerelembe

Az empata nő mindent belead a szerelembe. Hamar kitárja a szívét, ami potenciális kockázatot jelent. Számukra a szerelemben nincs szürke zóna. Vagy mindent akarnak, vagy semmit. Vagy szeretet van, vagy nincs semmi.

  1. Mélyen átéreznek dolgokat

Az empaták mélyérzésűek. Gyorsan vonnak le következtetéseket mások szavaiból és tetteiből. Úgy gondolják, a férfi minden tettének köze van hozzájuk. Ezért gyakran olyan dolgokkal is hajlamos vádaskodni, amelyekről szó sincs. Ha a férfi tudja ezt, akkor képes is a helyén kezelni. Ellenkező esetben… nincs miről beszélni.

  1. Őszinte és szerető partnerre vágynak

A férfiak egy része nem a szerető gondoskodásról híres. Ezért ismerkednek olyan nehezen az empata nők. Olyan férfira vágynak, akiktől érzik a szeretetet. A bizalom számukra elengedhetetlen – hiszen ez minden jó és hosszú távú kapcsolat alapja. Ők pedig pontosan erre vágynak. Egy stabil, hosszú kapcsolatra és egy olyan férfira, aki feltételek és korlátok nélkül szereti őket.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *