LOADING

Type to search

Élem

Régen csak álmodoztál a férfiról, aki most az életed része

Share

Amikor találkozol a megfelelő férfival, észreveszed, hogy azonnal megjelenik egyfajta ismeretlen bizalom a másik személy iránt. Csak ránézel, és tudod, hogy nektek együtt kell lennetek.

A múltban csak a zavarodottságot és a játszmákat ismerted. A vegyes jeleket és a bizonytalanságot. A hazugságokat és a kifogásokat, hogy miért nem lehettek együtt szombat este. De hirtelen ezek a dolgok eltűntek.

A megfelelő személlyel ugyanis önmagadban, benne és kettőtökben is bizonyos vagy. Mellette biztonságban érzed magad. Régebben minden kapcsolatod olyan volt, mintha folyton tojáshéjon kellene sétálnod.

Egyetlen rossz mozdulat, és… robbant a vitabomba!

Óvatosnak kellett lenned, mert nem lehettél biztos abban, hogy mitől akad ki a párod és hagy el. De hirtelen minden megváltozott. Mert ez a férfi teljes mértékben elfogad téged.

Amikor találkozol a megfelelő személlyel, rájössz, hogy az otthon nem egy hely, hanem egy személy. Valaki, aki mellett mindig melegség jár át, a szíved pedig megtelik boldogsággal.

A múltban minden a megbánásról és a bánatról szólt.

De ez a férfi hirtelen mindent gyönyörűvé varázsolt. A múltból a jelenbe rántott téged. Nyugalmat élsz át mellette, és szerelmet látsz a szemében. Vele nemcsak a most csodálatos, de a jövő tervezése is élmény.

A múltban napról napra éltél a kapcsolataidban, abban bízva, hogy idővel minden megváltozik. Rendeződnek majd a dolgok, csak ki kell tartani. Mellette ilyen meg sem fordul a fejedben. Szó sincs kitartásról vagy várakozásról.

Mert minden rendben van.

Most. A jelenben.

Mellette végre megtapasztalhatod, milyen a valódi kapcsolat. Milyen egy igazi, szívből jövő együttműködés és összhang. Tisztel és komolyan vesz téged. Nem játszmázik, és nem talál ki kifogásokat.

Régen csak álmodoztál a férfiról, aki most az életed része. Valakiről, aki mellett megbecsülve érzed magad. Aki büszke rád, és aki folyton mosolyt csal az arcodra. A megfelelő férfival lenni felszabadultságot hoz az életedbe.

Értékeld. És szeresd, ahogy ő szeret téged.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *