LOADING

Type to search

Inspiráció

17 dolog amit tudnod kell a Merkúr Retrográdról és hogy hogyan hat az életedre

Share

Hát elkezdődött… Aki kicsit is követi az asztrológiát tudja, hogy amikor Merkúr “elindul visszafelé” akkor ideges és feszült napok jönnek. Akit mélyebben is érdekel a téma asztrológia oldala az most ne olvasson tovább, nem ezt fogjuk elemezni. Hanem azt, hogy ránk, milyen hatással van ez a június 3-ig tartó, kicsit bosszantó csillagállás. (Haladás.)

Nézzük a hétköznapi hatásait. (A végén azért mondok bíztatót is … )

1. Azon kapod magad, hogy nem látod az életed célját. Ebbe nagyon bele tudsz bonyolódni, és bele is bonyolódsz. Sötét gondolataid támadhatnak.

2. Úgy érzed semminek nincs értelme, és felrúgnál hirtelen haragból komoly dolgokat is.

3. Bármi, ami elromolhat el is romlik. Elvágod az ujjad, magadra öntöd a kávét, elszakad a blúzod. Eh.

4. Annak ellenére, hogy tavasz van és napsütés csak a fekete ruháidban akarsz járni.

5. Úgy érzed nincs hatalmad az érzelmeid felett. Elsírod magad szinte mindenen, és jelentéktelen emberek jelentéktelen mondatait elemzed újra meg újra. Igen, ez is a retrográd miatt van…

6. Úgy általában: nem találod önmagad. Nézed a tükröt és azt kérded: ki ez? NEm ismerem.

7. Kétségeid vannak önmagaddal, úgy érzed semmi, amit csinálsz nem elég jó.

8. Olyan, mintha a belső vezetőd helyét átvette volna egy bunkó, idegesítő valaki. Folyamatosan szapulod magad. Nyugi, hamarosan vége lesz…

9. A kommunikációs készségeid eltűntek. Senkivel nem tudod megértetni magadat. Semmi nem halad, minden parkol.

10. Legszívesebben szabadságra mennél, mert semmi sem sikerül, vagy csak iszonyúúúúú lassan.

11. Nem válaszol az sms-edre valaki, aki fontos neked? NE aggódj, most mindenki a saját bajával van elfoglalva.
12. Ne hozz most nagy döntéseket. Se pénzről, se élethelyzetről, se komolyabb vásárlásról. Olyan bújtatott hibák lehetnek, amiket nem veszel észre. Könnyen megbánhatod a nagy lépéseket most.

13. Legjobb lesz, ha kibőgöd magad alaposan. Amúgy is feszült vagy, jobb lesz ha tisztulnak a dolgok. Ne szégyeld, engedd ki.

 

14. Már reggel olyan érzésed van, mintha másnapos lennél. Fáradt vagy, nyomja a fejed valami … Igen, ez is emiatt van. Pihenj ha úgy érzed. Még akkor is, ha teljesen indokolatlan mert nem vagy fáradt.

 

15. Sok régi kapcsolati buktató és hiedelem jön most elő, és azt hiszed itt az idő megoldani. Adódhatnak logikus és egyszerű megoldások, feloldások. Ez jó. Használd ki.

 

16. Ugyanakkor hajlamos lehetsz hirtelen haragra is ebben az időszakban. Próbálj meg lehiggadni, nem felkapni a vizet. Egyél egy sütit és nyugi. Ha másnál tapasztalod ezt legyél elnéző, sok ideges emberrel fogsz a következő hetekben találkozni, próbáld meg ezt nem magadra húzni.

 

17. A jó hír, hogy nem kell semmit erőltetned ebben az időszakban, mert jó eséllyel nem sikerül. Picit lazíts és engedd el a “tenni akarást”. Ha mégis muszáj és nem megy kérlek tegyél rá. Ez van. Ez most ilyen.

Ja, és SOK SZERENCSÉT!

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *