LOADING

Type to search

Inspiráció

7 dolog, amit azért teszel, mert introvertált vagy

Share

Az introvertált személyiség viselkedése sokaknak érthetetlen. Ezzel talán már te is szembesültél. Az emberek nem tudják, hogy azért teszel meg vagy csinálsz bizonyos dolgokat, mert introvertált vagy. Összeszedtünk néhány olyan jellemzőt, amiért mások talán furcsán néznek rád.

  1. Visszamondod a programokat

Nem akarsz megbántani senkit, egyszerűen csak szívesebben vagy egyedül bizonyos napokon. Ha ilyenkor mégis magadra erőltetsz egy programot, az lemerít.

  1. Korán lelépsz a bulikból

Amikor a tömeg a leghangosabb és a buli kezd bevadulni, te akkor lépsz le. Persze nem azért, mert félénk vagy, esetleg nem élvezted a bulit. Mindössze arról van szó, hogy a tömeg nem a kedvenced…

  1. Ki nem állhatod a felszínes beszélgetéseket

Utálsz az időjárásról vagy mások karriercéljáról beszélgetni. Inkább folytatsz ösztönző, mély diskurzusokat a hozzád közel állókkal, mint felszínes csevejt ismeretlenekkel.

  1. Szívesen vagy egyedül

Ez nem azt jelenti, hogy magányos és félénk vagy. Míg mások megrémülnek az egyedülléttől, te így töltődsz. Pontosan tudod, hogy egy egyedül töltött nap felér számodra egy energiarobbanással.

  1. Szívesen utazol egyedül

Sokkal szívesebben utazol el valahová egyedül, mint mással – vagy pláne másokkal! Remek megfigyelő vagy, és szívesen elmélkedsz, gondolkodsz akár kirándulás vagy városnézés közben. Ha valaki más csacsog a füledbe, az inkább zavar, mintsem élvezettel tölt el.

  1. Több időt töltesz megfigyeléssel, mint beszélgetéssel

Legyen szó egy baráti vacsoráról, buliról vagy koncertről, nem szívesen veszel részt a nagy társasági csevejekben. Szereted megfigyelni az embereket és a környezetet. A csacsogás pedig csak elrontja a csendes elmélkedést.

  1. Szívesen olvasol könyveket

Könyvbe burkolózni a legjobb elfoglaltság számodra. Egyedül lehetsz a szavakkal, a gondolataiddal, nem szól hozzád senki, ráadásul élvezheted az otthonod kényelmét is. Sokaknak ez furcsának tűnhet, hiszen másokra inkább a pezsgés a jellemző. Te azonban így érzed jól magadat, és ezt büszkén vállalod is. Eljött az az idő, amikor már nem akarsz másnak látszani, mint aki vagy.

Magadra ismertél?

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *