LOADING

Type to search

Élem

A csillagjegye elárulja, hogy milyen nőről álmodik a férfi…

Share

Vajon milyen nőre vágyik a kiszemelt férfi? Mire figyelj, ha már kapcsolatban vagy? Rövid útmutatónkból megtudhatod. Jó játék, de természetesen vannak kivételek!

Kos

A Kos férfi mindig mindenhol ott van és mindenben benne van. Ezért olyan nőre van szüksége, aki mozgásban tartja, és ugyanolyan kalandvágyó, mint ő. Szeretné, ha a párja nem félne az új dolgok kipróbálásától vagy a határok áttörésétől.

Bika

A Bika férfi egy igazi hölgyről álmodozik. Valakiről, aki nem fél megmutatni stílusát és nőies bájait. A nyilvánosság előtt legyen kifinomult, ám amikor ketten vannak, jöjjön elő belőle a vadmacska. Mélységesen tiszteli az erős nőket.

Ikrek

Ha tudod, hogyan kell szellemileg – és nem csak testileg – pezsgésre bírni egy kapcsolatot, akkor te vagy az Ikrek férfi álmainak netovábbja. A külső számára nem olyan fontos, mint egy Bikának, sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a szellemi értékekre.

Rák

A Rák férfi olyan nőre vágyik, aki engedi, hogy megmentsék. Aki mellett megélheti a férfiakra jellemző védelmező ösztönt és minőséget. Mivel ez egy meglehetősen érzékeny csillagjegy, hasonlóan érzékeny társra is vágyik.

Oroszlán

Ez a csillagjegy élete minden területén tökéletességre törekszik. Nem lehet ez másképp a kapcsolatában sem. Ezért olyan nőt akar, aki a szemében a tökéletesség megtestesítője. Legyen okos, szép és bátor is!

Szűz

Nem érdekli annyira a megjelenés, számára a belső, a lelki értékek a fontosak. Álmai nője nyitott a szükségleteire, és kedvességétől mindig meglágyul a szíve. A lusta, rendetlen, durva nők viszont nem az esetei.

Mérleg

Számára fontos a kacérság, ezért olyan nőre vágyik, aki képes magához vonzani őt a karizmájával. Szimpatikus számára, ha egy nő tud flörtölni, és biztos befutó vagy nála, hogy pozitív, vidám személyiség vagy.

Skorpió

A Skorpió álomnője szenvedélyes, és értékeli az apró dolgokat. Például képes megélni az örömöt még a reggeli kávézás közben is vagy az izgatottságot valami újdonság láttán. Ez a csillagjegy két lábbal áll a földön, ezért elvárja, hogy a párja is ilyen legyen.

Nyilas

Meglehetősen aktív és szeret a szabadban lenni, ezért kedveli a sportolni, kirándulni vágyó nőket. Számára a tökéletes nő azonban nemcsak a testét, hanem az elméjét is edzi. A párja tudja, hogy mit akar az élettől, és érje is el azt.

Bak

A Bak férfi szereti a komoly nőket. Azokat, akik célzottan haladnak az álmaik felé, és nem ülnek a babérjaikon. Az ő álma egy erős, független nő. Nem tartja fontosnak a külsőt, az ambiciózusság viszont elengedhetetlen.

Vízöntő

Ez a csillagjegy egy nyitott elméjű, szabad szellemű nőt keres, akit nem érdekel, mit mondanak mások. Számára a tökéletes pár nem illik bele az átlagba, mindig kifejezi az érzéseit, és nem visel álarcokat csak azért, hogy szeressék és elfogadják őt.

Halak

A Halak jegyű férfi különleges nőre vágyik. Rajong a művészlelkekért és a pozitív energiájú nőkért. Érzékenysége miatt fontos számára, hogy a párja empatikus és nyitott legyen – még számára ismeretlenek iránt is. A jószívűsége az egyik nagy értéke.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *