LOADING

Type to search

Inspiráció

6 ok, amiért egy nő inkább szingli marad …

Share

Az erős nők legfontosabb jellemzője, hogy nem félnek az egyedülléttől. Minden pillanatát élvezik ennek az időszaknak, mert fontos számukra a minőségi idő. Tudni kell még róluk, hogy inkább vannak egyedül, mint egy gagyi kapcsolatban.

  1. Az nő férfi nélkül is teljes

Az erős nők tudják, hogy férfi nélkül is teljesek. Ők nem azért keresnek párkapcsolatot, hogy valaki végre értelmet adjon az életüknek. Még csak azért sem, hogy a férfi majd megoldja a problémájukat vagy megmenti őket. Az ők tudják, hogy bármit megoldanak és számíthatnak magukra.

  1. Tudja, mit akar

Talán azt gondolod, hogy túlságosan válogatósak, ha párkapcsolatról van szó. Abban tényleg igazad van, hogy magasak az elvárásaik. Nem hajlandók megváltozni senkiért, pontosan tudják mit akarnak és hogyan érhetik el. Igaz ez általában az életre, és persze egy párkapcsolatra is. Ez a nő társat keres, nem pedig egy támaszt magának.

  1. Ismeri az értékeit

Az erős nők közös tulajdonságai, hogy ismerik az értékeiket. Ez a következő ok, amiért inkább maradnak szinglik, minthogy megelégedjenek egy komolytalan alulválasztással.A nő nem marad meg olyan férfi mellett, aki azt érezteti vele, hogy nem elég… Tisztában van vele, hogy a lehetőségei végtelenek, és él is velük.

  1. Magához öleli a szingliségét

Nem rossz ómenként gondol a szingliségre. Még csak nem is tekint „selejtként” magára emiatt. Tudja, hogy nem azért szingli, mert nincs más választása. Lenne, csak nem éri be kevesebbel. Azért szingli, mert ő így döntött. És a közhiedelemmel ellentétben a szingliség nem egyenlő a magányossággal.

  1. Nem hajlandó megelégedni kevesebbel

Mivel tisztában van az erősségeivel, nő sosem fog megalkudni. Nem akar olyan párt maga mellé, aki épp „elég”. Nem fog elviselni egy fiút, neki férfi kell. Számára fontos az egyenrangúság.

  1. Sok mindenen ment keresztül

Az erős nők másik sajátossága, hogy sok mindenen mentek keresztül. Nem véletlenül döntenek úgy, hogy nem adják alább. Sokszor bántották őket, túl vannak már néhány vakvágányon… Ezért nem vágnak bele semmibe egy olyan férfival, akivel kapcsolatban nincsenek jó előérzeteik. Ő nem adja oda a szívét minden jöttmentnek, aki keresztezi az útját.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *