LOADING

Type to search

Inspiráció

Reggeli – egyperces – üzenet Hidasi Judit írónőtől

Share

Mai lélekemelő üzenet Hidasi Judit írónőtől, a Goodstuff magazin alapító-főszerkesztőjétől.

 

“Ugye te is észleled, hogy minden nehezen mozdul, hogy most még az is elromlik, ami egyébként sohasem. Igen, még mindig az a fránya Retrográd a hibás, amiről már írtam neked korábban is.

De hová is lennénk, ha mindenben csak a rosszat vennénk észre? Nekem ez a kiszámíthatatlan időszak egy fontos felismerést hozott: soha sem késő elmondani, ha valami bánt. Soha sem késő megtenni egy lépést azok felé, akik fontosak. A büszkeség nem erő, az egó nem jó tanácsadó. Szóval lehet, hogy az elmúlt és a következő napokban sok bosszúság ér, és bőven van sötét gondolatod is. Ugyanakkor a mélyben egy nagyon fontos meccs is zajlik most: a lelkedért. Ha megkapod a jeleket, hogy valaki felé lépned kell, valakivel valamit tudatnod kell ne habozz tedd meg! Nem véletlen, hogy arra kalandoznak a gondolataid …”

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *