LOADING

Type to search

Rácsodálkozom

5 ásvány, amely nyári hangulatot csempész a szívedbe!

Share

Hivatalosan is itt a nyár! A napsütéses órák pozitív rezgésekkel töltenek fel minket. Itt az ideje, hogy megálljunk és élvezzük az életet. A pezsgést bármikor fokozhatjuk különböző ásványékszerekkel vagy az otthonunk egyes pontjain elhelyezett ásványokkal. Csempészd be a nyár varázsát a lakásodba – és a szívedbe!

Citrin

A citrin olyan, mint a kőbe zárt napfény. Pozitív rezgéseket és optimizmust hoz az ember életébe. Eltávolít minden negatív energiát belőled és a közvetlen környezetedből. Tegyél néhányat a konyhaablakba, hogy felerősítse a nap erejét, és átragyoghassa az otthonodat. Válassz kisebb darabot, és tedd a zsebedbe vagy tartsd a kezedben meditáció közben.

Napkő

A napsugár a kezedben. Fényt és melegséget hoz az otthonodba és az energetikai rendszeredbe. Olyan, mint a lélek számára készült C-vitamin. Válassz napkőből készült nyakláncot, karkötőt, tegyél egy marokkövet a zsebedbe vagy tedd az otthonod napos helyeire.

Karneol

Más néven az öröm köve. Képes aktiválni az örömközpontot. Arra ösztönöz, hogy olyan tevékenységeket keress és csinálj, amiket élvezel. Ha unatkozol vagy elakadsz az életben, csak vegyél kézbe egy karneolt, ami emlékeztet rá, mekkora öröm élni.

Rózsakvarc

A feltétel nélküli szeretet köve. Helyreállítja a lélek egyensúlyát és összekapcsol a szíveddel. Vegyél egy darabot a kezedbe, ha úgy érzed, szeretetre vagy mások iránti együttérzésre van szükséged. Abban az esetben is javasolt a viselése, ha frusztráltnak érezzük magunkat. Türelemre és megfontoltságra int.

Akvamarin

Egy hűsítő ásvány, amely az óceán frekvenciájával rezonál. Behozza az életedbe a nyugalmat és az áramlást.  Arra ösztönöz, hogy ne ússz az árral szemben, inkább feküdj rá a hullámra, és élvezd! Viseld nyakláncként, vagy hordj egy marokkövet a zsebedben.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *