LOADING

Type to search

Ez+az

A jelenleg minket érintő Merkúr retrográd ezt a 4 csillagjegyet érinti igazán

Share

Úgy érzed, mostanában megrekedtél? Nos, nem vagy ezzel egyedül. Május 10-től a Merkúr “hátrafelé” mozog, amely különös hatással van az életünkre. Ez az időszak még júniusban is tartani fog, és négy csillagjegy rendkívüli módon meg fogja érezni.

A jelenségről itt írtunk korábban:

17 dolog amit tudnod kell a Merkúr Retrográdról és hogy hogyan hat az életedre

IKREK

Az Ikrek csillagjegynél bizony előfordulhat egzisztenciális válság. Az önvizsgálat mindaddig pozitív hatással van rád, amíg nem engeded, hogy a gondolataid negatívvá forduljanak és felemésszenek. Mit tanácsolunk? Menj ki a természetbe, és „földeld le” magad. Lépj kapcsolatba önmagaddal azáltal, hogy eltöltesz egy kis időt egyedül. Tudjuk, mennyire szeretsz társaságban lenni, de a hallgatás és a befelé figyelés is fontos.

BIKA

Eljött az idő, hogy foglalkozz mindazzal, amit eddig elkerültél. Mit söpörtél eddig a szőnyeg alá? Bármi is az, ideje kivinni a szemetet és elengedni mindazt, ami már nem szolgál. Mindemellett pedig tanuld meg közölni az igényeidet és az érzéseidet ebben az időszakban. Sőt, ha bírod, érdemes átnézned a pénzügyeidet is. A költési szokásaid átvizsgálása talán segít majd egy szinttel feljebb lépni.

SZŰZ

Több élethelyzetben is számíthatsz a változásra, kedves Szűz. Ugyanakkor légy óvatos az elhamarkodott döntésekkel. A retrográd Merkúr különösen a családi kapcsolataidat és az otthonodat érinti. Felmerülhetnek konfliktusok és nehéz helyzetek, ahol őszintének kell lenned. Ne légy gyáva elmondani, mit érzel valójában!

HALAK

A Halak legrosszabb rémálma válhat valóra: a nyilvános megszégyenülés. Nem azt jelenti, hogy biztosan megtörténik, de kétségtelen, hogy most valószínűbb. A csillagállások miatt most minden szem rád szegeződik, úgyhogy emeld fel a fejed és hozd ki magadból a maximumot. Figyelj oda továbbá a kommunikációra is, hiszen akár több félreértés is adódhat ebben az időszakban.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *