LOADING

Type to search

Lakom

Nyári chill – kapcsolj ki az otthonod kényelmében! Mutatjuk, hogy mit hívj segítségül …

Share

Nyáron még annak is mehetnékje támad, aki egyébként otthonülő típus, de valljuk be, sajnos nem lehet mindig csavarogni, hiszen vannak napok, amikor el kell végeznünk az otthoni teendőnket, vagy más miatt nem aktuális a  kikapcsolódás. Viszont, ilyenkor sincs veszve minden: teremts magadnak otthon egy kis énidőt, amikor tökéletes nyugalomban lezárhatod a hektikus napodat! Mutatjuk, mi milyen kiegészítőkkel pihenünk otthon.

SPIRIT&HOME LET IT GO – ILLATGYERTYA 

 

Ugye, ti sem csak télen égettek gyertyát? Egy fáradt nap után jöhet egy fürdő, vagy egy jó könyv, egy frissítő tea és csönd. Gyújts gyertyát és vessz el a gondolataidban, hogy végül meg tudj nyugodni…

LEVENDULA – BODZA MÉZBOR

Ha már a bornál tartunk…miért ne választanál egy abszolút szezonális, különleges ízt? Mi ezt a levendulás, magyar terméket ajánljuk neked!

 

MAPACHE KÜLTÉRI PÁRNA

Mi imádjuk az egzotikus tájakat megidéző párnahuzatokat, sokkal komfortosabbá és exkluzívabbá teszik a kinti relaxálást.

 

MUTASD A KÖNYVESPOLCOD – SZABADOS ÁGI MŰSORA

Manapság rengeteg érdekes podcast és YouTube videó készül, ami nem csak kikapcsol, de tanít is, új ismeretekkel gazdagít. Jó szívvel ajánljuk Szabados Ági olvasásnépszerűsítő sorozatát, amelyben ismert magyar emberekkel beszélget olyan olvasmányokról, amelyek valamilyen módon meghatározóak voltak az életük során. Ebben az évadban Gárdos Péterrel való beszélgetése volt a kedvencünk.

 

DEKOR IN BOX EGYENSÚLY DIY FALIDÍSZ

Az alkotás is remek kikapcsolódás. Bár úgy tűnhet, nagy koncentrációt igényel, esetleg fárasztó, hihetetlenül le tud lassítani, ki tud szakítani a mókuskerékből. Ha nem vagy túl kreatív, de szeretnél valamilyen díszt készíteni, próbálj ki egy előre összeállított csomagot, aminek az alapanyagait gyakorlatilag csak össze kell illesztened.

Ha viszont barátokat is vendégül látnál este, akkor egy igazi, magyar pálinkával készülj! Nekünk most a BESTILLO  Gönci Barackpálinkája a kedvencünk, de válassz bátran más ízt, ha ahhoz van kedved! (A BESTILLO Gin-ből készült koktélok is nagyon illenek a nyári estéhez!)

Itt tudod házhoz rendelni: https://bestillo.hu/hu/products/

Mulass jól, pihenj otthon!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *