LOADING

Type to search

Élem

5 csillagjegy, akik meglepő módon jól illenek egymáshoz

Share

Vannak olyan csillagjegyek, akikben sok az ellentét, valamiért mégis jól működik közöttük a kémia. Ebben a cikkben őket egy csokorba.

Kos + Rák

A Kos szereti eljátszani a megmentő szerepét, a Rák pedig szívesen azonosul azzal, akinek hősre van szüksége. Így tökéletes mese születik a főszereplésükkel. A Kos a Szőke Herceg, aki kiszabadítja a bajba jutott hölgyet, és a végén együtt lovagolnak el a naplementében.

A Rák nem tudja, hogyan kell megvédeni vagy megmenteni magát, viszont a Kos mellett biztonságban van. A nehézség azonban abban áll, hogy a Kosnak néha elege lehet abból, hogy minden döntést neki kell meghoznia.

Bika + Halak

Egyik csillagjegy sem bírja olyan jól a stresszt, ezért az első dolog, ami eszükbe jut: a távozás. Szívesen pakolnak össze és mennek új helyre, ami miatt kivételesen jó párt alkotnak együtt. A gyenge stressztűrő képességük miatt azt gondolhatjuk, hogy ez a kapcsolat nem lesz hosszú távú. Pedig megtörténhet! Amikor az egyikük stresszes, addig a másik teljes mértékben tudja támogatni.

Ikrek + Skorpió

Kissé ijesztő párosítás lehet, viszont nagyon jól működnek együtt. Tudni kell róluk, hogy mindketten erős személyiségek. Bármerre járnak, nem félnek megmutatni, hogy kézben tartják a dolgokat és nagyon is felelősségteljesek.

Olyanok, mint az ámokfutó párok a filmekben: uralkodóak, szellemesek és ravaszak, mindemellett jól kiegészítik egymást. Ha valamelyikük bajba kerül, összefognak, és pillanatok alatt megoldják.

Oroszlán + Bak

Az erő hajtja őket. Mindketten sokat dolgoznak azon, hogy a kapcsolat működni tudjon. Soha nem adják fel, illetve mindkettejüket vonzza a hírnév, a pénz és a siker. Mindkét csillagjegy versengő típus, ami nehézséget tud okozni a kapcsolatban. Viszont mindketten elég intelligensek és okosak ahhoz, hogy megálljanak még azelőtt, hogy elfajulnának a dolgok.

Szűz + Mérleg

Mindkét csillagjegy rendkívül erőteljes, együtt pedig még inkább azzá válnak. A kapcsolatukat épp a belőlük áradó erő teszi felbonthatatlanná és masszívvá. Mindketten magas elvárásokkal rendelkeznek, ezért arra ösztönzik egymást, hogy jobbá váljanak – főleg a másiknál. Azt hihetnénk, hogy ez a fajta kapcsolat nem tud működni, pedig a birtokukban lévő erő mindent lehetővé tesz.

Tags:
Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *