LOADING

Type to search

Szépítkezem

Tökéletes nyári megjelenés az Avon segítségével – vízálló termékek is!

Share

Nem kellett sokat várnunk rá, a napsütés és a meleg időjárás magával hozta az AVON júniusi újdonságait! Ebben a hónapban sem maradunk vibráló színek, különleges illatok és varázslatos textúrák nélkül,  végtelen lehetőséget biztosítanak nyáresti sminkjeinkhez, ragyogást és változatosságot hoznak mindennapjainkba.

Fedezzük fel együtt a nyárindító hónap legizgalmasabb termékeit, merüljünk el a káprázatos színek és illatok tengerében!

BRONZOSÍTÓ PÚDER

A napcsókolta ragyogás titka a bronzos bőr, amelyet nem csak napozással érhetünk el, köszöntsük hát a nyarat az Avon bronzosító púderrel. Talán nyáron még inkább szeretünk barnás, melegebb árnyalatokat használni, amihez mindenképp szükségünk van egy bronzosító púderre. Az építhető fedés, az egész napon át tartás, illetve a matt és a csillogó árnyalatok lehetővé teszik, hogy új kedvencet fedezzünk fel személyében.

SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ CERUZA

 

Szemöldökünk tökéletessége keretet ad arcunknak, ezért is tartjuk a legtöbben fontosnak, hogy sminkünk elkészítésénél mindenképp szánjunk rá időt. A mindennapos rohanásban azonban nehezen töltünk el 10 percnél többet reggelente a fürdőszobánkban, olyan termékeket szeretünk használni, amivel gyorsan, de precízen készülődhetünk. Az AVON szemöldökformázó ceruzájának vékony hegyével kiemelhetjük szemöldökünk ívét, a széles részével pedig satírozhatunk is.

TTA ALWAYS LOVING HALO HAJPERMET

Narancsvirág, rózsa, szantálfa illatú haj? Fújjuk száraz hajunkra az Avon TTA Always Loving Halo hajpermetet, ha egy csipetnyi ragyogással szeretnénk megkoronázni a megjelenésünket, és kápráztassunk el mindenkit isteni esszenciánkkal! Használjuk az Always parfümmel együtt a még erőteljesebb illatélmény érdekében!

GEL SHINE GÉL HATÁSÚ KÖRÖMLAKK

Sosem tudunk betelni az Avon Gel Shine gél hatású körömlakkokkal, főleg nem a legújabb árnyalatokkal! A lakk akár 7 napig tartó színt és fényt, erősebb érzetet ad a körmeinknek és szalonszépségű hatást. A legnehezebb döntés a hozzánk vagy hangulatunkhoz passzoló pasztell árnyalat kiválasztása lesz.

Azt pedig már régóta mondjuk, hogy C – vitaminból soha sem elég! Ez a szett például hatalmas kedvencünk!

Az AVON C-vitaminos ajándékszett revitalizálja és simítja a bőrt, javítja annak textúráját, helyreállítja annak fiatalos ragyogását.

A SZETT TARTALMA:

  • 1 db Anew C-vitaminos ragyogásfokozó szérum (30 ml),
  • 1 db Anew C-vitaminos, melegítő hatású arcradír (75 ml).

 

A teszttermékeket a cégtől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *