LOADING

Type to search

Inspiráció

Van előnye a hosszú ideig tartó szinglilétnek, még ha most nem is úgy tűnik …

Share

Noha a szingliségről sokaknak még mindig a magány és az egyedüllét szomorúsága jut eszébe, valójában több pozitívuma is van ennek az állapotnak. Szerintünk fontos, hogy te is tisztában legyél a fényes oldallal ahelyett, hogy folyton csak a negatívumokon pörögnél.

Ezért összegyűjtöttünk néhány olyan előnyt, amelyet érdemes szem előtt tartanod. Az alábbiak közül talán mindegyiket magadénak fogod érezni, és lelkesedést vált ki belőled.

  1. Fontos számodra a minőség

Sokan azért mennek bele egy kapcsolatba, hogy legyen mellettük valaki. Nem a minőség számít, hanem inkább a férfi jelenléte. Viszont az a nő, aki már hosszú ideje szingli, nem elégszik meg kevesebbel. Ez neked is ismerős? Tisztában vagy az értékeiddel, és ehhez keresed a megfelelő partnert. Szuper!

  1. Van ideje elhalványulnia a múltnak

A múltbéli kapcsolatok poggyászával belépni egy újba… Nos, nem a legjobb dolog. Ezek a „csomagok” még hatással vannak a lélekre és az elmére, így bele tudnak rondítani a friss szerelembe. Azonban minél több idő telik el a szakítás után, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy a múlt terhei ott is maradnak, ahová valóak: a múltban.

  1. Lesz időd rátalálni önmagadra

Talán már te is hallottál történeteket olyan emberekről, akik azért adtak fel egy kapcsolatot vagy a karrierjüket, hogy rátaláljanak önmagukra. Valójában ez a legjobb, amit tehetsz a hosszú szinglilét alatt: felfedezni, ki vagy valójában és mit akarsz az élettől. Ha nem ismered eléggé önmagadat, hogyan akarsz boldogító párkapcsolatot? Előbb tudnod kell, mit szeretnél, csak utána fogod tudni felépíteni.

  1. Nem ismeretlen számodra a függetlenség

Ha sokáig vagy szingli, akkor a függetlenség nem okoz számodra gondot. Tehát nem fogsz a partneredre hagyatkozni minden apró dologba. Az a nő, aki túlságosan függ a partnerétől, állandóan rátámaszkodik mindenben, egy idő után terhessé válik.

  1. A mentális felkészültség növeli a sikert

Valljuk be: azt szeretnéd, ha a következő kapcsolatod tényleg jól működne és hosszú távon fennállna. Tehát szeretnél szellemileg és érzelmileg is felkészülten belevágni. Minden kapcsolatban vannak hullámhegyek és -völgyek, ugyanakkor fel lehet készülni rájuk és a kezelésükre. Ha hosszú ideig vagy szingli, erre bőven van lehetőséged. Tanulhatsz, képezheted magad, önfejleszthetsz, így egy új, sokkal pozitívabb, határozottabb és empatikusabb önmagadként eshetsz újra szerelembe.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *