LOADING

Type to search

Inspiráció

Biztos, hogy a modern randevúzás a te utad? Vagy inkább régi típusú szerelmet keresel?

Share

Manapság a közbeszéd és a szocmédia határoz meg nagyon sok mindent, ha a kapcsolatokról van szó. De valóban jól van ez így? Ez lenne az út, amin neked is járnod kell?

 

Olyan férfit szeretnél magad mellé, akinek tetszik a családod fotója, vagy aki találkozni is akar velük?

Olyan férfit szeretnél magad mellé, aki hozzászól a fotódhoz a közösségi médián, vagy olyat, aki minden reggel elmondja, mennyire szépnek lát?

Olyan férfit szeretnél, akinek tetszik az új profilképed, vagy olyat, aki inkább a való életben mutatja ki feléd a megbecsülését?

Olyan férfit szeretnél magad mellé, aki jobbra húzott, vagy olyat, akinek nincs szüksége alkalmazásokra, hogy magabiztosan mozogjon az életben?

Olyan férfit akarsz, aki szívecskét küld neked üzenetben, vagy inkább olyat, aki elküldeti neked a kedvenc virágodat, hogy megmutassa, törődik veled?

Olyan férfit szeretnél, aki azonnal válaszol az üzeneteidre, vagy olyat, akivel bármilyen témába bele tudsz feledkezni a valós beszélgetések során?

Olyan férfit szeretnél, akivel órákig tudtok „pötyögni”, vagy inkább olyat, aki szeret veled lenni a való életben?

Olyan férfit szeretnél, aki mindig az elsők között nézi meg a történetedet, vagy olyat, akinek erre nincs szüksége, hiszen együtt vagytok az adott pillanatban is?

Olyan férfit akarsz, aki leírja, mennyire hiányzol neki, vagy olyat, aki megjelenik az ajtód előtt, mert nem bírja tovább nélküled?

Olyan férfit szeretnél magad mellé, aki időt szakít rá, hogy üzenetet küldjön – ami 3 másodperc –, vagy olyat, aki inkább tényleg látni akar téged?

Olyan férfit szeretnél, akitől mindig vár a „jó reggelt” üzenet, vagy olyat, aki melletted akar ébredni és ezt személyesen elmondani?

Olyan férfit akarsz, aki felköszönt az idővonaladon, vagy olyat, aki személyesen kíván neked „boldog születésnapot”, mert veled együtt akarja ünnepelni?

Olyan férfit akarsz, akivel a kapcsolatod csak virtuálisan létezik, vagy olyat, akivel személyes kötődésed is van?

Milyen férfira vágysz?

Valakire, aki egy lájkkal mondja el, hogy kedvel téged, vagy olyanra, aki a szemedbe mer nézni és az arcodba meri mondani az érzéseit?

Személytelenség vagy személyesség?

Mit gondolsz, melyik kapcsolat lesz gyümölcsözőbb? Az, amelyik online született és ott is zajlott, vagy az, amelyik valós keretek között, egymás tekintetében elmerülve, szerelemből fogant?

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *