LOADING

Type to search

Élem

Ha megteszi ezeket a dolgokat, akkor érdemes kitartanod emellett a nő mellett…

Share

Ha ezt a 16 dolgot tapasztalod a párodon, érdemes őt megbecsülnöd. Olyan nő, akivel hosszú távú, boldog kapcsolatot lehet fenntartani.

 

 1. Kimondja, hogy törődik veled.
 2. Kezdeményező. Nem várja el, hogy minden randevút te tervezz meg, mindig te üzenj vagy telefonálj, tehát az esetek 100%-ában te tedd meg az első lépést.
 3. Vannak barátai, hobbija, gazdag élete a kapcsolaton túl is. Persze a mindennapjainak te is részese vagy, viszont nem támaszkodik rád, nem függ tőled.
 4. Tisztelettel bánik veled még akkor is, ha dühös. Ha mégis csúnyán szól oda, később bocsánatot kér.
 5. Nem „pénztárcaként” kezel. Kimutatja, hogy te érdekled, nem pedig az anyagiak és a háttered.
 6. Gondoskodik magáról. Van munkája és lakhelye, nem tőled várja el, hogy fészket teremts neki. Képes kezelni az életet, vannak céljai, amikért folyamatosan tesz.
 7. Nem becsül le és nem próbál megváltoztatni. Számára te olyan vagy, amilyen vagy, így fogad el.
 8. Aktív részese az együttléteknek, minőségi időt tölt veled.
 9. Meghallgat és együtt érez veled. Nem telepszik rád egy hosszú nap végén, amikor csak arra vágysz, hogy kiszellőztesd végre a fejed.
 10. Dicsekszik veled a barátainak és a családjának. Azt akarja, hogy az életében fontos emberek ismerjenek és szeressenek.
 11. Soha nem beszél úgy rólad, mintha idióta lennél. Társadalmi jelenség, hogy a nők egy csoportja úgy beszél a párjáról, mintha egyedül tehetetlen mindenre képtelen lenne. Ő azonban inkább felemel a szavaival, minthogy a sárba tiporna.
 12. Nem rosszindulatú senkivel szemben, őszinte és nem játszmázik.
 13. Bízik benned és a szavadban. Nem nyaggat, nem féltékenykedik, és pláne nem ellenőrizgeti minden lépésedet.
 14. Teret ad neked. Nem akad ki, ha pasis estére vágysz.
 15. Elfogadja, hogy vannak olyan napjaid, amikor egyszerűen csak tévéznél vagy videójátékoznál. Nem tekint lustának emiatt. Megérti, hogy mindenkinek van szüksége pihenésre, kikapcsolódásra.
 16. Megnevettet. Nem veszi túl komolyan az életet. Érezteti veled, hogy mellette önmagad lehetsz.

Fontos, hogy tudd nem baj, ha nem köttök ki egymás mellett, hiszen a rossz kapcsolatokból is lehet tanulni, minden folyamat tapasztalat. A legjobb, ha mindketten arra törekedtek, hogy türelemmel és kedvességgel forduljatok egymás felé…

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

 • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *