LOADING

Type to search

Inspiráció

Ne hagyd, hogy a szívfájdalom kiábrándítson a szerelemből

Share

Ne hagyd, hogy a szívfájdalom meggyőzzön arról, hogy szerethetetlen vagy. Az értéked nem változik a kapcsolati állapotodtól függően, így a magadról alkotott véleményed sem változhat. Igen, oka volt annak, hogy vége lett. De egy vesztes csata a szerelemben nem jelenti azt, hogy valami nincs rendben veled.

Ez nem lehet kifogás. Nem kezdheted el magadat emiatt utálni. Légy gyengéd a szívedhez, mert megérdemli a törődést.

Csak azért, mert valaki nem értékelt téged eléggé, nem jelenti azt, hogy más sem fog. Nem végződik minden szerelmi történet ugyanúgy. Minden párkapcsolat más. Ne hagyd, hogy a múltban szerzett tapasztalatok beszennyezzék a jövődet.

Ne hagyd, hogy a szívfájdalom meggyőzzön téged arról, hogy csak az idődet vesztegetted. Nem minden kapcsolatnak célja a tartósság. Vannak átmeneti szerelmek, ami teljesen rendben van. Bizonyos emberek azért jönnek az életünkbe, hogy tanítsanak nekünk valamit.

Gondolj bele! Ha nem tapasztaltad meg, mit nem szeretnél átélni egy férfi mellett, honnan tudhatnád, mire vágysz? Duális világban élünk, tehát a sötétet csak a fény vonatkozásában értelmezhetjük.

Igen, a szívfájdalom szívás. Ebben minden nő egyet fog érteni veled. Ugyanakkor mindig egyre erősebbé és tapasztaltabbá fogsz válni. Épp ezért kérlek, hogy ne hibáztasd magad. Ne keresd a gyengeségeidet, és ne fogd azokra, hogy vége lett. Ha valakivel nem működött, egyszerűen csak arról van szó, hogy nem illettetek össze.

Hétköznapi példa, de nagyon jól illik ide. Ha harminckilences a lábad, és felpróbálsz egy kettő számmal kisebb cipőt, nem azt fogod hibáztatni, amiért nem megy rá a lábadra. Visszateszed a polcra, és keresel valamit a te méretedben. Sem a cipő, sem a lábad nem tehet róla, hogy nem lett jó a harminchetes. Mindössze nem passzol a te lábméretedhez, és ennyi. Kicsit a szerelem is ilyen. Meg kell találnod azt a férfit, akivel passzoltok.

Emlékszel még Hamupipőke meséjére? Ráillett az üvegcipellő. Pontosan rá. A herceg sem vágta földhöz a cipőt és adta fel. Nem! Kitartott, mert pontosan tudta, mit akar. A szerelmet. Na, és megkapta? Igen. Addig kereste a cipő tulajdonosát, míg meg nem találta a hercegnőjét.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *