LOADING

Type to search

Élem

13 jele annak, hogy neked van a legjobb párod a világon

Share

Adj hálát a párodért! Komolyan. Lehet, hogy a hétköznapokban vannak nehézségek, ugyanakkor lehet, hogy egy hatalmas kincs van a birtokodban. Csak még soha nem gondoltál rá így. Összeszedtünk néhány olyan jelet, ami alátámasztja: neked van a legjobb párod a világon.

Természetesen nem kell tökéletesnek lennie, vagy megfelelnie minden pontnak! De ha ezeket a dolgokat szem előtt tartja, és mindketten próbáljátok megérteni egymást, akkor jó úton jártok!

 1. Nem bosszankodik, amikor a barátaiddal vagy. Valójában még bátorít is, hogy kapcsolódj ki és szánj rájuk is időt. A kapcsolatok ápolása fontos, ő pedig boldognak akar látni téged.
 2. Nem bosszankodik a többi férfi miatt. Pontosan tudja, milyen gyönyörű vagy, ugyanakkor azt is, hogy hűséges. Megbízik benned, nem fecsérli az idejét felesleges féltékenykedéssel.
 3. Soha nem viharzik el meggondolatlanul egy vita kellős közepén. Leül veled szemben, megfogja a kezed, és szépen megbeszélitek a dolgot. Nem hagyja el a szobát, amíg sírsz. A legfontosabb számára, hogy megnyugtasson.
 4. Kedves hozzád és a családjához is. Valójában így mutatja ki a tiszteletet irántatok.
 5. Nem kelt benned rossz érzéseket azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amiket szeretsz. Nem kell szégyellned a zenei ízlésedet, a műsorokat, amiket nézel, a könyveidet, a hobbijaidat.
 6. Rendszeresen ír üzenetet, napokkal korábban megtervezi a randevúkat, segít mosogatni és mindig van ideje rád.
 7. Minden barátja, családtagja és munkatársa ismeri a nevedet. Te vagy a telefonja háttere, a világának egy fontos része.
 8. Amikor hibázik, bocsánatot kér. Nem próbálja másra kenni a felelősséget.
 9. Mellette nem érzed magad kényelmetlenül a hálószobában. Tudod, hogy biztonságban vagy, mert elfogadja minden egyes porcikádat.
 10. Komolyan gondolja a kapcsolatotokat. Nem fenyegetőzik azzal, hogy szakít veled. Soha nem játssza el a bizalmat, nem szórakozik.
 11. Képes a kompromisszumra, mert tudja, hogy te is így állsz kettőtökhöz. Ami fontos neked, neki is fontos.
 12. Odafigyel rád. Biztosan nem zoknit vagy gyertyát kapsz tőle a születésnapodra, hanem valami olyat, amire ténylegesen vágysz.
 13. Csapatjátékos a kapcsolatotokban. Ő is folyton tesz azért, hogy működjön köztetek a kémia.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

 • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *