LOADING

Type to search

Ez+az

Ezt fogod érezni mellette, ha ő az igazi

Share

Nőként néha eluralkodik rajtunk a bizonytalanság – gyakorlatilag mindennel kapcsolatban. Legyen szó a párkapcsolatról vagy a karrierről. Néha még az is eszünkbe jut: „vajon a megfelelő férfival vagyok”? Összegyűjtöttünk 9 jelet, ami meglehetősen árulkodó. Ha ő az igazi, akkor ezt fogod érezni mellette.

  1. Biztonságban leszel. És itt nem feltétlenül arra gondolunk, hogy képes megvédeni téged. Sokkal inkább beszélünk arról a nyugalomról, amit mellette érzel. Érzelmileg, lelkileg és szexuálisan is biztonságban vagy vele.
  2. Végre van, aki meghallgat és figyel rád. Képes visszaidézni korábban elmondott dolgokat, és pontosan emlékszik arra is, mire vágysz.
  3. Tisztel téged. Érdekli a véleményed, a látásmódod. Tiszteletben tartja a tested, az elméd és a lelked is. Nem döngöl a fölbe, ha valamivel nem értetek egyet. Becsüli azt, amilyen vagy és amit képviselsz.
  4. Nem veszi magától értetődőnek, hogy ott vagy mellette. Hálás azért, hogy az élete része vagy, és ezt többször ki is fejezi. Nem kell azon gondolkodnod, hogy vajon tényleg így van-e, mert érzed a belőle áradó őszinteséget.
  5. Bátorít. Támogatja a céljaidat és az álmaidat. Soha nem kicsinyli le a szenvedélyeidet. Boldoggá teszi, ha látja a kiteljesedettségedet.
  6. Inspirál. Arra késztet, hogy jobb legyél, de nem úgy, hogy elbizonytalanít. Elfogad olyannak, amilyen vagy, és ösztönöz a fejlődésre. Így válhattok együtt önmagatok legjobb verziójává.
  7. Mellette szabad lehetsz. Soha nem érzed szükségét annak, hogy színlelj vagy álarcot ölts. Adhatod önmagadat.
  8. Boldoggá tesz. A vele való együttlét mindig feldobja a napodat. Az élet vele ezerszer jobb, mint nélküle.
  9. Érzed, hogy szeret. Nincsenek feltételek, nem kell semminek sem megfelelned. Azért van veled, ki valójában vagy. És ez mindennél többet ér.

Ludányi Bettina

Szenvedélye az írás, teljesen kitölti az életét. Főállásban újságíróként és marketing-szövegíróként dolgozik, másodállásban pedig regényeket ír. Ha nem a laptop előtt üldögél egy kávéval a kezében, akkor rendszerint utazik, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsön. Ugyanakkor imád a családjával lenni, pihenni és persze olvasni.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *